Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Voltatok már együtt anyuci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már együtt anyuci pici fiával?

Figyelt kérdés
Miben nyilvánult meg hogy ő anyuci pici fia? Milyen volt az ex anyós (jelölt) és milyen a fia?
2023. dec. 21. 11:07
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
LOL!
2023. dec. 21. 23:18
 22/28 A kérdező kommentje:
19. Jól van, ezek szerint várnunk kéne hónapokat az első szexszel :D Veled gondolom már 30 éve várnak a nők :D
2023. dec. 22. 07:42
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
22. A megismerés nem feltétlen naptárfüggő hanem kommunikációtól és az események változatosságától is függ. Pl Az amúgy rendben lévő emberkék házasság kompatibilitása sok esetben 10 évig nem derül ki ha csak party sex chill háromszögből áll a program és nem ütköznek ki az amúgy meglevő különbségek. De efféle látatlan beszólásnak kb semmi értelme. Ez egy hamis dogma hogy itt csak ronda fiúk meg szexbomba nők vannak. Nameg hogy minden kritikus biztos nyomorult életű. Egy celeb kritizálásnál is jött az efféle okoskodás FB-n hogy "Megnézném az itt irogatók nőit akinek ez a csaj nem tetszik" belinkeltem az enyémet hogy" nesze nézegesd" -persze szerinte kamuprofil volt 600 ismerőssel. (Instán 7000-követőhöz nem tudom mit szólt volna). Magam részéről nem panaszkodom. Többre futja mint az emlőtől el nem választottak felszedése
2023. dec. 22. 09:03
 24/28 anonim ***** válasza:
32%

#23 jesszus, te tényleg azzal menőzöl, hogy van 600 ismerősöd a fészen? Ha eddig nem sikerült beégetned magad, akkor most nagyon durván xD

Nem gondoltam volna, hogy felnőtt embertől még hallok/olvasok ilyen kijelentést 2023-ban. Utoljára talán tizenöt évesen vagánykodtunk azzal, hogy kinek hány ismerőse van a facebookon (amit amúgy ma már csak a nagyik használnak), de az már jó régen volt.

2023. dec. 22. 11:11
 25/28 anonim ***** válasza:
36%
24. Látod, ez az oldal egy valóságos időgép:)
2023. dec. 22. 11:14
 26/28 anonim ***** válasza:
59%
24 nem nekem van 600 ismerősöm hanem a csajomnak akit belinkeltem és nem az volt a lényege hogy 500 700, vagy 3000 hanem hogy nem egynéhány mint a kamuprofiloknál, mert a csajra mondta hogy biztos kamuprofil.... kicsit gondolkodni kéne annak az energiának a rovására amit hüledezésre meg félresiklott oltásra pazarolsz
2023. dec. 22. 13:17
 27/28 anonim ***** válasza:
32%
#26 az oltásom nem volt félresiklott. Az égvilágon senki nem érti, miért írtad le mindezt ide, ehhez a kérdéshez. Konkrétan senkit nem érdekel, hány ismerőse van a vélt vagy valós barátnődnek.
2023. dec. 22. 13:23
 28/28 anonim ***** válasza:
26 egyrészt félreértetted mert a hozzád hasonló felületes kötözködő a -szerinte - nyomi kritikus férfiak nőire volt kiváncsi, erre én linkeltem az enyémet (csajom adatlapját, hisz az én adatlapomat láthatta úgy is ha kommentszekcióban a fejemre kattint ) onnantól jött a kapálózás hogy biztos kamu. A kamut (izmos hapsi vagy playmate testű nő)hamar kidobja a képkereső, de ha mégsem akkor a kevés ismerős kelthet gyanút hogy kamu a cucc. Arra már nem vette a fáradtságot hogy a kismillió megjelöléseket nézze x itt meg itt volt y z w társaságában. Neked a szövegértés nem ment (hogy pontosan az lett linkelve amire a "kollégád" kiváncsi volt) hanem "juj ha ki van írva ismerős vagy követőszám bármi okból az már gáz... ott bármit benézhetek és jó a megaszondásom"
2023. dec. 22. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!