Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már együtt anyuci pici fiával?
2-es vagyok.
4-est nem értem. Mi köze van a szexhez? Igen, lefeküdtem vele, mert nő vagyok és kívánom a szexet. Ettől függetlenül az ágyban sem volt a csávó nagy eresztés. Se az életmódja, se a szex nem volt vele jó, és megadtam neki az esélyt, de 4 hónap után jobbnak láttam elengedni egymást. Viszont ő volt az első ilyen pasi, akivel találkoztam, soha nem randiztam mamahoteles pasival. Nem tudtam, hogy ez ilyen gáz is tud lenni.
Ja, mekkora gáz már rám nézve, hogy csak 2-3 hónap után kezdett feltűnő lenni, hogy nem vált le rendesen anyuról. Az elején (tudjátok, mikor eleve jobb színben akarod látni a másikat, pillangók, kezdeti lelkesedés..) még csak kicsit 'bohémbek' tűnt és csak heti párszor láttam, nem monitoroztam, honnan van épp a kaja a hűtőjében, vagy hazacipeli-e a mosást az anyjához... Szerintem egyedül az lenne ciki tőlem, ha tartósan együtt maradtam volna vele és itt sírnék, hogy haszontalan. Nyilván kiraktam, ahogy a többiek is, akik hasonlót írtak.
De az itteni incelek nyilván megtalálják a módját, hogy a nő legyen a hibás minden gyökér miatt, akivel összehozza a balsors 😂
Mik ezek a kommentek :D Ti talán az első randin felméritek az összes hibáját a nőnek és egyből továbbálltok? Nem, valószínűleg a legtöbbetek örül, hogy van esélye egy nőnél :D Soha nem volt veletek olyan, hogy a nő jobb színben akart feltűnni, ti meg belezúgtatok, a rózsaszín köd miatt csak pár hónappal később tűnt fel, hogy valami nem oké, amit eddig eltitkolt esetleg? :D Vagy sosem voltatok tapasztalatlan tinik, akik az első kapcsolatukban még nem tudják, mi számít okénak és mi nem? :D
"Annyit még tudni kell, hogy a szülők elváltak, és a kisfiút egyedül nevelő anyák gyakran úgy kompenzálnak, hogy a túldicsérések miatt a gyerekből nárcisztikus felnőtt lesz, mert nem tud bennük kialakulni egészséges egó."
Na ez nagyon igaz! De elválni sem kell hozzá, pl az én exem szülei együtt voltak, csak anyuci nem dolgozott és egész nap otthon unatkozott, így volt ideje agyondicsérni a fiát, aki tényleg azt hitte magáról, hogy hibátlan és mindenkinél mindent jobban tud.
Na de én is jövök akkor egy sztorival, mert én már felismertem, hogy anyuci pici fiával jártam, csak érdekelt, másnál is volt-e ilyen. Az egyik nem egy nagy történet, mert összesen 3 hetet voltam vele. Kb egy hét után derült ki, hogy anyuci pici fiával van dolgom, és meg is mondtam neki, hogy nem fog működni a kapcsolatunk, ha ennyire anyuci dönt el helyette mindent és ennyire belemászik az életébe. Akkor elmondta, hogy igazából csak ő reagálta túl a dolgokat és nem is olyan az anyja... Na aztán 3 hete voltunk együtt, amikor mondtam neki, hogy szeretnék vele aludni, amit elmondott az anyjának, aki lekvázott és megkérte, hogy szakítson velem, mert nem normális, hogy ilyen rövid idő után szexelni akarok a 22 éves fiával. A fiúcska meg persze egyből ki is dobott. Szóval ja, vele nem feküdtem le, ugye ez az egyik incelnek nagyon fontos kérdés, mert ő lenézi azokat a nőket, akik szexelni mernek :D
A másik srác az első barátom volt. 16 éves voltam, előtte nem csináltam semmit senkivel. Nem tudtam, hogy mi normális és mi nem, felnőttek nem beszéltek nekem erről a jelenségről. Sőt, amikor elkezdtem átjárkálni exemhez, még tetszett is, hogy az anyja ennyire kiszolgál minket, és még én kérdőjeleztem meg, hogy az egy normális anyai viselkedés-e, hogy amikor én kaját kérek, akkor anyám azt mondja 16 évesen, hogy csináljam meg magamnak, pedig az exem még idősebb is volt, egyetemista, és szó nélkül mindenben ki volt szolgálva, a poharát nem kellett a mosogatóba tenni. Később persze rájöttem, hogy ez elkényeztetés és gáz. Amiket még csinált anyuci: exem lába megsérült, de nem tört el meg semmi, erre anyuci kenegette neki a lábát egy hétig és ő adta rá a zoknit mindkét lábára, ekkor már 21 éves volt a "gyerek". Az ételt hozzá igazította, csak ő kóstolhatta meg és csak ő mondhatta meg, hogy mi készüljön és az milyen ízű legyen. Ő vett meg neki mindent helyette, tehát pl az én ajándékaimat is. Egy szendvicset sem csinált meg soha életében, csak odaszólt, hogy éhes vagyok, és máris 3 fogásos kaja készült neki. Nem engedte el tömegközlekedéssel, ha szemerkélt az eső, inkább elvitte kocsival. Egyszer azért késett a taliról, mert sapka nélkül nem engedte és nem találták meg fél óráig. Ha elmentünk valahova, akkor folyton sms-eket írogatott, hogy minden rendben-e és leb.aszta, ha fél órán belül nem kapott választ. Ilyeneket mondott, hogy öltözzön fel melegen, amikor egy 40 négyzetméteres lakásban voltunk egy haverjánál. Ragaszkodott hozzá, hogy kivigyen a vonathoz, amikor egyszer elutaztunk másik városba, és 5 perc múlva felhívta, hogy sikerült-e felszállni. Mindig megvárta, ha hajnalban ért haza. Takarította a szobáját és talált egy üres óvszeres dobozt, úgyhogy elővette a sajátjukat ami tele volt és szólt is exemnek, hogy "kicseréltem az üres dobozkádat", majd megkérdezte, mostantól milyet vegyen. Ez már exem szerint is gáz volt és mondta, hogy semmilyet, megoldom. Másnap az éjjeli szekrényére helyezett egy 12db-os óvszert és SÍKOSÍTÓT, hátha análba is akarjuk tolni :D És még mondta is hogy ő milyen jófej hogy megvette nekünk. Amikor szakítottunk, akkor felhívott sírva, hogy én hogy tehettem ezt a fiával.
Hogy én 16 évesen az első kapcsolatomban miért nem vettem észre már egy randi után, hogy ő anyuci pici fia, ne kérdezzétek, biztos én vagyok a hülye szar :D Ja és igen vele lefeküdtem, gondolom ez kiderült az óvszeres történetből, hát jó nagy szajha vagyok, hogy most itt szidom :D
#16 csak meg vannak sértődve, mert nem VELÜK feküdtél le, hanem egy másik csávóval, hát hogy képzeled :DD
Amúgy meg igen, sokszor hónapok kellenek hozzá, hogy valakit igazán jól kiismerj. Ahhoz például, hogy rájöjj, összeilletek-e az ágyban, le is kell feküdnöd az illetővel. Sokszor ott derül ki, mennyire önző vagy figyelmetlen a másik fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!