Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit szexeltetek a pároddal akkor, amikor körülbelül egy éve voltatok együtt?
Mi 1,5 éve vagyubk együtt és kb naponta szexelünk még most is. Egy év után ha nagyon kikészít a munkahely valakit, akkor szokott pl. csökkeni az együttlétek száma, ha otthon semmi nem változik.
Köztetetek nem változott semmi? Nem lehet ilyenről szó, hogy munkahelyi stressz?
Neeeem, ahogy az 5ös írja, ez csak egy sztereotípia. Lehet sokakra igaz, de messze nem mindenkire. Nekem is férfiként kell a hangulat és az érzelem is. Én munka és kapcsolat terén szerencsés helyzetbe vagyok, páromnak jóval kimerítőbb és stresszesebb munkája van. De ezt itthon el tudja engedni (a legtöbbször), persze ehhez kell a támogatás, megértés és a teljesen harmónikus párkapcsolat. És így megy kb napi szinten, bármi hiányozna ezekből, tuti nem lenne ennyi szex.
1es voltam
A férfi is "emberből van", nem egy gép. Akár stresszes vagy beteg is lehet, de az élete során a hormonrendszere is változik, bár ez inkább 40 éves kor felett kezd el egyes férfiaknál látszódni. Sok tényezőn múlhat, hogy miért akar kevesebbet szexelni. Azok a párok akik együtt élnek sokkal könnyebben tudnak együtt lenni, mint azok akik külön laknak (esetleg messzebb), és mindig randikat kell megbeszélni, időpontot egyeztetni.
És persze egy lehetséges verzió az is, hogy van olyan ember aki egy idő után belekényelmesedik, beleun egy kapcsolatba.
Nem tudom hány éves a párod, de mást lehet "elvárni" egy 25-30 éves férfitól és mást egy 40-50 évestől.
Mi heti 1-3x szoktunk, együtt lakunk, viszont mindketten suli mellett dolgozunk is, ez pedig így eléggé kimerítő testileg is szellemileg is. Inkább többet progizunk, amikor van időnk, de természetesen kívánjuk is egymást.
Eleinte kevésnek tűnt, de akkor még nem volt ennyi dolgunk, mint most, úgyhogy megfelel így :)
23 évesek vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!