Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most hogy van ez? (sok kérdés, olvasd el pls. )
Háát elég hosszú a történetem,de azért megpróbálom leírni.
Most kezdtem egy új iskolában..másodikos vagyok egy középiskolában(átjöttem egy gimiből.)(:
És most másfél hónap után lett egy barátom,dehát ez egy ilyen se veled se nélküled kapcsolat..legalábbis részéről..
az egyik elég jó barátja az osztálytársam,aki nem tudom miért ,de mindig oltogat..egyáltalán nem vagyok beképzelt sőt..sajnos semmi önbizalmam,de sokan mondják ,hogy szép vagyok,csak sajnos nem vagyok valami modell alkat és ezért gyakran szívózik velem,ami nagyon elrontja a kedvem..egyébként 65/170 cm.vagyok,azonban senki sem piszkált még a súlyommal egy lányon és egy fiún kívül..inkább dicsérték.
Szóval a barátai mindig ott vannak a suliban a szünetekben a folyosón,és lenézően néznek rám,meg kibeszélnek..ráadásul a barátom is jóban van 2 osztálytársával,ami nekem nem is baj,de amikor mondja,hogy együtt mennek haza meg mindent megbeszélnek,meg hogy milyen jó barátok szerintem természetes egy kis féltékenység..bár lehet nem.
szóval..szerintetek?
16/L
köszi mindenkinek!(:
Háát..nekem elég rosszul esik,hogy a csajjal ENNYIRE jóban van..elmond nekik rólam mindent..amikor egyszer összevesztünk is ment a kavarás mert valamelyikük továbbadta..és nagyon féltékeny vagyok..beszéljenek meg legyenek barátok de nem az,hogy most együtt mennek haza meg mindent elmond neki RÓLAM..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!