Hülye kérdés de légyszi olvasd el: ) (? )
nekem ez akkor van, ha hirtelen felkelek az ágyból, vagy máshonnan. szal 5 másodpercig elsötétül minden, és utána élesedik a kép. am szerintem ez azért van, mert megszédülök.
am amit te írtál néha nekem is szokott lenni de nem mindig. am nemtom h ez miért van xD
14:29 dettó :D
de amúgy egyszer megcsináltam, hogy felkeltem, odaszaladtam a tükörhöz, mert megint volt ez a sötétség-szerűség, és amit láttam, abból az jött le, hogy a szemem ugyanúgy nézett ki, mint általában :)
Azt nem tudom hogy ha megvakarod a szemed és utána kinyitod miért nem látsz rögtön,de nekem is szokott lenni.Valószínű mert nyomás nehezedik rá,vagy nem tudom...De ha felállsz és akkor sötétedik el minden,az a hirtelen vérnyomásváltozás miatt van.Amikor ülsz akkor ugye nyugodt vagy,lelassul a szívverésed.Aztán amikor hirtelen felállsz,akkor felgyorsul a szívverésed,ezzel együtt a vérellátásod is,ennek köszönhetően megszédülsz,és ez kiváltja azt hogy elmegy pár másodpercre a látásod.Nem nagy tudomány...><
XRáhelX
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!