Cipő kérdés? Olvasd el kérlek.
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy őszre kell cipő, mivel a régieket a fesztiválszezon nyugdíjba küldte.
Tegnap kaptam egy fehér(törtfehér) Espritet, tetszik nagyon, csak az a baj, hogy egy sötét cipőre is szükségem lenne.
Hallottam, hogy a Converse cipők le vannak árazva és most azon gondolkodok, hogy vegyek-e. (Tudom a szokásos históriát, hogy a Converse tömegcipő, de én szeretem).
Na a baj csak az, hogy ugye el kellene kérnem az árat a szüleimtől, csak kicsit bűntudatom lenne, mivel a tegnapi cipő 50& (+ még ruhákat is kaptam), mellé még a konyha felújítás van és a tankönyveket is ki kell még fizetni...
Szerintetek?:/
17/L
Ezen idegenek nem tudnak mit nyaralni, ha gazdag a családod és megteheti, vegyék meg neked, ha nem olyan gazdag akkor meg döntsék el a szüleid belefér-e, ha kifejezetten hiányzik ez a pénz, akkor meg mondj le róla vagy menj szórólapozni, add el pár régi cuccod vaterán, vállalj kutyasétáltatást szomszédnál, stb. Magyarul keresd meg rá, 17 évesen már nem vagy kisgyerek hogy erre a kérdésre ne tudj válaszolni.
Mondd el szüleidnek hogy kéne, aztán ők döntenek hogy vesznek-e vagy sem, ők tudják mennyibe kerül az életetek egy hónapban, ők fognak tudni dönteni. Ha nem a válaszuk, akkor jön a B terv, azaz diákmeló.
Ja, és még valami: Deichmannban lehet 5 ezerért is sötét cipőt kapni, nem kell egyből a tizen-huszonezres......nem is értem hogy nem jutott eszedbe...
Nem csak Esprit van meg Converse, hanem ha csupán praktikussági okokból kell és pénz sincs annyi, akkor kicsit lejjebb kell adni és normális áron cipőt venni.
Nem tetszenek a Deichman és Jello és társai féle cipők.
Dolgozni nem fogok a nyár utolsó heteiben.
Egyébként pénzt tudnának adni rá, csak lelkiismeret furdalásom lenne, hogy ennyi mindent kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!