Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben mutatkozott meg, hogy a párotok túlságosan kötődő volt, szinte megfojtott titeket?
Nem hagyott aludni.
Közlekedés hiányában ha nem vitt be a párom meloba, hajnal 3 kor kellett jelnem elindulni.
Munka után meg állndóan vagy a haverjai nyüzsögtek nálunk vagy sngdm kért hogy menjek velük nem egyszer mentem be úgy dolgozni hogy pl 2 órát aludtam csak.
És mikor kérdeztem miért kell állandóan nyüzsögni, azt mondta hogy dehát nem az az élet hogy munka utána kaja tévé és ennyi.
Ebben oké, igaza is van, de egy idő múlva ahogy hazaestem este 5 re egyszerűen elajultam fél 6 kor az ágyba. És akkor meg inkább elment otthonról akkor nélkülem, mivel fizikailag se bírtam már.
Aztán alig járt haza később.
Aztán lett másik barátom meg másik munkahelyem is(ahova meg 6 kor kellett kelnem) aki meg műszakol és nem egyszer pl hajnal 2 re ért haza. Rendszerint elvárta hogy felkeljek beszéljünk együnk, veszekedett azon hogy én álmomból keltve nem akarok enni pedig ő kaját hozott nekem, vagy pl hétvégente mikor végre pihenhetnék akkor is cűgölt ő is mindenhova hogy barátok szórakozás élet, menjünk.
Vele is ugyanott lettem hogy kb aludni nekem luxus.
Most nincs barátom, tudnék aludni, mármeg nem egyszer felébredek éjfélkor pl 2ig is, és nem tudok mit csinálni egyedül hajnalban.
Szerintem teljesen össze van már kavarodva az életem vagy szervezetem vagy nem tudom.
Engem inkább a nők próbáltak meg mindig megfojtani. Én sose voltam feltekeny meg mindent megengedtem nekik én meg haverokkal nem mehettem el sehova vicc az egész
22f
#4!
Irányítani akart volna, uralni a személyiségedet. Birtoklási vágya van az ilyen nőnek.
Igen, 3-as biztos így van.
Azért hemzsegnek mindenhol a gonosz, megkeseredett és csúnya öreg szipirtyók.Mindenkit eltemetnek és egyre gonoszabbak,irigyebbek,még a saját családjukkal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!