Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miben mutatkozott meg, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben mutatkozott meg, hogy a párotok túlságosan kötődő volt, szinte megfojtott titeket?

Figyelt kérdés
2023. dec. 21. 05:23
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Mindig a seggem én volt, nem volt szabad percem, velem akart csinálni mindent, önálló gondolata nem volt.
2023. dec. 21. 05:37
 2/7 anonim ***** válasza:
75%

Nem hagyott aludni.

Közlekedés hiányában ha nem vitt be a párom meloba, hajnal 3 kor kellett jelnem elindulni.

Munka után meg állndóan vagy a haverjai nyüzsögtek nálunk vagy sngdm kért hogy menjek velük nem egyszer mentem be úgy dolgozni hogy pl 2 órát aludtam csak.

És mikor kérdeztem miért kell állandóan nyüzsögni, azt mondta hogy dehát nem az az élet hogy munka utána kaja tévé és ennyi.

Ebben oké, igaza is van, de egy idő múlva ahogy hazaestem este 5 re egyszerűen elajultam fél 6 kor az ágyba. És akkor meg inkább elment otthonról akkor nélkülem, mivel fizikailag se bírtam már.

Aztán alig járt haza később.

Aztán lett másik barátom meg másik munkahelyem is(ahova meg 6 kor kellett kelnem) aki meg műszakol és nem egyszer pl hajnal 2 re ért haza. Rendszerint elvárta hogy felkeljek beszéljünk együnk, veszekedett azon hogy én álmomból keltve nem akarok enni pedig ő kaját hozott nekem, vagy pl hétvégente mikor végre pihenhetnék akkor is cűgölt ő is mindenhova hogy barátok szórakozás élet, menjünk.

Vele is ugyanott lettem hogy kb aludni nekem luxus.

Most nincs barátom, tudnék aludni, mármeg nem egyszer felébredek éjfélkor pl 2ig is, és nem tudok mit csinálni egyedül hajnalban.

Szerintem teljesen össze van már kavarodva az életem vagy szervezetem vagy nem tudom.

2023. dec. 21. 06:26
 3/7 anonim ***** válasza:
69%
Ez a legeslegrosszabb fajta. Amúgy örülj hogy túlélted, mert érdekes 40 felettieknél milyen sok az özvegy pasi, ezek kinyírják a párjukat, ide oda rángatják, terror ha nem tudja teljesíteni az utazásokat, programokat, jé beteg lett vagy meghalt, aztán meg sajnáltatják magukat özvegyen. Nagyon sok olyan pasi van aki nem hagy aludni, enni, és vérig van sértve ha bármi szükségleted van nem ugyanakkor és pont úgy mint neki meg a haverjainak. Remélem jobban leszel, és ne hagyd többet, az ilyet hagyd ott minél előbb.
2023. dec. 21. 07:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Engem inkább a nők próbáltak meg mindig megfojtani. Én sose voltam feltekeny meg mindent megengedtem nekik én meg haverokkal nem mehettem el sehova vicc az egész

22f

2023. dec. 21. 09:55
 5/7 anonim ***** válasza:

#4!

Irányítani akart volna, uralni a személyiségedet. Birtoklási vágya van az ilyen nőnek.

2023. dec. 21. 10:21
 6/7 anonim ***** válasza:
5. Fuh azóta nagyon figyelek ezekre a jelekre.
2023. dec. 21. 10:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen, 3-as biztos így van.

Azért hemzsegnek mindenhol a gonosz, megkeseredett és csúnya öreg szipirtyók.Mindenkit eltemetnek és egyre gonoszabbak,irigyebbek,még a saját családjukkal is.

2023. dec. 21. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!