Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jelenlegi v. eddigi kapcsolatodban milyen cselekedetekben mutatkozott meg leginkább szerelem?
Mikor olyan dolgokat tett meg értem, ami neki inkább kényelmetlenséggel járt.
Pl. egyik exem külföldön, 800 km-re dolgozott, de képes volt meló után azonnal elindulni, levezetni a 800 km-t azért, hogy 2,5 napot együtt töltsünk.
Vagy pl. megbeszéltük, hogy az államvizsgám után kicsit összeülünk a barátokkal, aztán elmegyek hozzá (200 km-re lakott). Viszont nagyon jól éreztem magam, és felhívtam este, hogy gond lenne-e, ha csak másnap mennék, mert valószínűleg a csoporttársaimat nem nagyon fogom gyakran látni, mert mindenki szétszéled. Kicsit csalódott volt, rábólintott, majd fél óra múlva visszahívott, hogy akkor most elindul, elleszünk még a barátaimmal, aztán mikor mindenki hazamenne, elmegyünk hozzá.
Volt, hogy meglepett apróságokkal, amik nem kerültek nagy összegbe, de tudta, hogy szeretem. Volt, hogy nyáron csak nekem beizzította a kerti grillt és csinált nekem kaját.
Az egyik párom utált utazni, de miattam bevállalt egy majdnem két hetes nyaralást. A jelenlegi meg hajlandó csak azért a közelemben munkát keresni, mert én földhözragadt vagyok és nem szeretnék elmenni onnan, ahol jelenleg élek...
A fő kérdésre nem tudok válaszolni. A szerelem belülről jön, és erősebben érződik, ha viszonzásra lel.
Az alkérdés pedig gyakorlatilag a szeretetnyelveket jelenti. Nézz utána! Hasznos dolog ez egy párkapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!