Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy nővel, aki először másnak mutatkozott be. Hogyan tudhatnám nem csap-e be újra?
A neten megismerkedtem egy nővel, aki először xy nevet mondott és azon is leveleztünk. Majd találkoztunk és mondta hogy őt valójában nem annak hívják, hanem máshogy és adott egy új e-mail címet is. De ez az e-mail cím is freemailes, bárki csinálhat ilyet, ráadásul a telefonszáma titkos, a nevére a neten rákeresve sem lehet semmit fellelni róla. A személyijét mégsem kérhetem el, de nem bízom benne így, mert nem tudom, hogy most ki is ő valójában.
Hogyan deríthetném ki, van valami ötletetek?
Itt ismerted meg? Ha igen, privátban elküldenéd az első nevet, amivel leveleztetek? Gyanítom, hogy ismerem én is ebben az esetben.
Ilyenkor a személyin kívül sok más opciód nincs egyébként.
Valahogy vicceskedve kérd el a személyiét, h bocsi, de nem bízom meg azért benned 100%osan. Az a lényeg, h poénkodd el, h tudod, h gáz, de mutasson már valami iratot. Utána dícsérd meg, h jó a képe és ennyi.
Simán lehet, h az a valós neve, csak túl óvatos, ezért kamuzott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!