Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan "teszed helyre" a párodat, társaságban?

Figyelt kérdés
Pl. ha valakivel szemben nem úgy viselkedik, ahogy az elvárható, vagy ha olyan szituációt teremt, amikor inkább neked kell őt megfegyelmezned, mert ha nem állítod le keményen, akkor az ottaniak fogják megfenyíteni, akár fizikailag, akár más, mindkettőtökre kiható módon, pl. céges buli esetén kirúgás, vagy év végi jutalomvesztés formájában.

#fegyelmezés #csicskitás #elkussoltatás
2023. dec. 18. 18:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
95%

#10! Ok.Tehát te ott vendég vagy, neki meg a saját napi közege. Úgy viselkedik, ahogy akar, semmi közöd hozzá, nem a gyereked.

"Igen, akár neked is.!" Érdekes, mégse fordult elő még 42 év alatt.😁

2023. dec. 18. 19:43
 12/19 anonim ***** válasza:

Nekem nem kellett fegyelmeznem. Apummal fordult elő karambol után, amikor már nyugdíjas volt. Ő alapvetően nagyon udvarias és rendes ember, aki tényleg, ha kedvesen kéred bármit megtesz. De egyszer miután 5 percig hárman sasoltuk egy elég beláthatatlan kereszteződésben este, hogy jön-e valaki, akkor lakott területen úgy belénk jöttek olyan 80-90-el kifordulás közben, hogy a fél autójuk kaszniját cserélni kellett. Biztosításuk nem volt és ügyvéd volt a pasi. Mi még ott tartottunk, hogy mi jól vagyunk, nézzük meg, hogy a másik kocsiban nem sérült-e meg valaki, amikor kiugrott a saját autójából és rögtön nekünk esett, hogy miért nem adtuk meg az elsőbbséget, és mi vagyunk a hibásak, azonnal ismerjük el azt, hogy mi mentünk beléjük. Mikor apum erre kicsit idegesen reagált (de közel sem annyira, mint a másik ipse), a második mondata az volt, hogy hívja a rendőrséget, mert fenyegetve érzi magát.

Na mindegy, akkor apum elég dühös lett (még ennyire idegesnek nem láttam) és nekiállt kiosztani a pasit, aki erre persze visszaszólt, mire anyum csak annyit mondott, hogy úgyis mindjárt jönnek a rendőrök (akik szerintem minden más elé vettek minket, miután itt testi épségek forogtak kockán :P) addig szálljunk be a kocsiba és várjuk meg őket.

2023. dec. 18. 19:45
 13/19 anonim ***** válasza:
85%

Sosem volt olyan barátnőm akinél szükség lett volna ilyenre.

Bár a te közegedről sokat elárul a #csicskítás

2023. dec. 18. 19:57
 14/19 anonim ***** válasza:
83%

10

De igen. Főleg egy céges bulin. A kulcsszavak meg mindent elmondanak rólatok. Igazi prolik vagytok.

2023. dec. 18. 20:00
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Itthon jól elverem azt ennyi. Egyszer nekilöktem az üveges ajtónak, és majdnem betört a feje. Sajnos csak majdnem.
2023. dec. 18. 20:10
 16/19 anonim ***** válasza:
28%

Te melyik vagy? A nő, vagy a férfi? Gondolom utóbbi. Bár mindkettő esetében megérdemelnéd, hogy egyszer téged verjenek el, nem is kicsit.

2023. dec. 18. 20:12
 17/19 anonim ***** válasza:
95%

16

Csak poénkodik és hergelni akarja a népet.

2023. dec. 18. 20:12
 18/19 anonim ***** válasza:

Sajnos én kinézem néhány emberből, hogy képes ilyesmire. :(

2023. dec. 18. 20:14
 19/19 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, és ha a palim iszik, irritáló tud lenni, és akkor kap. Én nem félek tőle, hogy visszatüt. Hamarosan szakitok vele, mer ezt nem viselem el tovább.
2023. dec. 18. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!