Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan "teszed helyre" a párodat, társaságban?
#10! Ok.Tehát te ott vendég vagy, neki meg a saját napi közege. Úgy viselkedik, ahogy akar, semmi közöd hozzá, nem a gyereked.
"Igen, akár neked is.!" Érdekes, mégse fordult elő még 42 év alatt.😁
Nekem nem kellett fegyelmeznem. Apummal fordult elő karambol után, amikor már nyugdíjas volt. Ő alapvetően nagyon udvarias és rendes ember, aki tényleg, ha kedvesen kéred bármit megtesz. De egyszer miután 5 percig hárman sasoltuk egy elég beláthatatlan kereszteződésben este, hogy jön-e valaki, akkor lakott területen úgy belénk jöttek olyan 80-90-el kifordulás közben, hogy a fél autójuk kaszniját cserélni kellett. Biztosításuk nem volt és ügyvéd volt a pasi. Mi még ott tartottunk, hogy mi jól vagyunk, nézzük meg, hogy a másik kocsiban nem sérült-e meg valaki, amikor kiugrott a saját autójából és rögtön nekünk esett, hogy miért nem adtuk meg az elsőbbséget, és mi vagyunk a hibásak, azonnal ismerjük el azt, hogy mi mentünk beléjük. Mikor apum erre kicsit idegesen reagált (de közel sem annyira, mint a másik ipse), a második mondata az volt, hogy hívja a rendőrséget, mert fenyegetve érzi magát.
Na mindegy, akkor apum elég dühös lett (még ennyire idegesnek nem láttam) és nekiállt kiosztani a pasit, aki erre persze visszaszólt, mire anyum csak annyit mondott, hogy úgyis mindjárt jönnek a rendőrök (akik szerintem minden más elé vettek minket, miután itt testi épségek forogtak kockán :P) addig szálljunk be a kocsiba és várjuk meg őket.
Sosem volt olyan barátnőm akinél szükség lett volna ilyenre.
Bár a te közegedről sokat elárul a #csicskítás
10
De igen. Főleg egy céges bulin. A kulcsszavak meg mindent elmondanak rólatok. Igazi prolik vagytok.
Te melyik vagy? A nő, vagy a férfi? Gondolom utóbbi. Bár mindkettő esetében megérdemelnéd, hogy egyszer téged verjenek el, nem is kicsit.
16
Csak poénkodik és hergelni akarja a népet.
Sajnos én kinézem néhány emberből, hogy képes ilyesmire. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!