Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha valaki nem rendelkezik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki nem rendelkezik a klasszikus férfias domináns, határozott jellemmel, akkor nincs sok esélye párt találni?

Figyelt kérdés

Van egy férfi aki vicces, kedves, empatikus, figyelmes, vannak céljai, amikért tesz is, nem rendelkezik a klasszikus férfias domináns, határozott jellemmel.

Van persze bőven fejlődni valóm, nehezen mondom nemet, és sokszor nehéz kiállni magamért, de ezen is dolgozom. Viszont így se leszek az a klasszik tökéletes férfi, akit a nők leírnak, hogy milyet is szeretnének. Van így bármi esélyem szerintetek?

2023. dec. 18. 11:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nekem a kérdésből elsősorban nem az jön le, hogy a nőknek nem felel meg amilyen vagy, hanem saját magadnak. Van egy elképzelésed, hogy milyen egy ideális férfi és elérhetetlennek gondolod azokat a jellemvonásokat, viszont akik itt ilyeneket kérdezgetnek, azok általában nem megoldást keresnek a nyomorukra, hanem szimplán egy megerősítést, hogy nem velük van a baj.

Annyit elmesélek, hogy gyerekkoromban jó sok szart kaptam. Vert az anyám, vertek az iskolában, gúnyoltak, elvették a dolgaimat, egyszer majdnem vízbe fojtottak.

Nem volt semmi alapja annak, hogy az legyek, aki vagyok most.

Elkezdtem edzeni, az iskolában szakkörökre jártam, hogy ne kelljen soha többet valakitől függenem.

Nem azt mondom, hogy valami eszméletlen Casanova vagyok. Van barátnőm és nincs önbizalomhiányom. Ha valakinek nem vagyok jó úgy, ahogy vagyok, az nem az én gondom hanem az övé.

Szóval ha nem tetszel magadnak, akkor változtass!

2023. dec. 18. 14:54
 12/18 anonim ***** válasza:
A hatarozott az aki ki all a dontesei mellett nem csak a jo de a rosszul meghozotaknal is.. be ismeri a hibait nem hatral ki.
2023. dec. 18. 15:43
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a határozottnak a döntésképtelen az ellentéte. De amúgy én szeretem ha valaki nem dönt állandóan olyankor amikor még pár dologtól függeni fog a döntés. Akkor döntsön amikor már minden megvan hozzá ami kell.
2023. dec. 18. 17:29
 14/18 anonim ***** válasza:

De a határozott nem azt jelenti, hogy nem gondolja végig a dolgokat vagy nem beszéli meg veled.

Határozott az, aki ha felmerül egy probléma, azt mondja, "ez a helyzet, szerintem ezt csináljuk, esetleg azt. Te mit gondolsz?"

2023. dec. 18. 19:09
 15/18 anonim ***** válasza:
Én egy ismerkedési szituban konkretizálnám, milyen a bátortalan és a határozott férfi, hogy hív randira, amikor már úgymond itt az ideje (függetlenül attól, hogy ismerősök vagyunk-e, vagy online kerültünk csak kapcsolatba): A tutyimutyi férfi, ha fel is vet randit, akkor ilyen „bocsánat, hogy élek” stílusban, „egyszer elmehetnénk valahova, ha esetleg neked is van kedved, és ráérsz”, nem javasol helyszínt és időpontot, ezekről fogalma sincs, látszik rajta, hogy nem is bízik az igenben. A határozott férfinek van terve, de természetesen megkérdezi, és meghallgatja, hogy jó-e az általa felkínált hely és időpont/időpontok valamelyike. A túlzottan irányító, bunkó meg készpénznek veszi, elvárja, hogy szombaton este 8-kor itt és itt legyél. Kisarkítva kb. így.
2023. dec. 18. 19:24
 16/18 anonim ***** válasza:

„egyszer elmehetnénk valahova, ha esetleg neked is van kedved, és ráérsz”

Szerintem ez tök jó így. Az van benne hogy te vagy a lényeg, vagyis ti, és nem a program, helyszín, időpont, azt majd kiválasztjátok.

2023. dec. 18. 19:36
 17/18 anonim ***** válasza:
16: Nekem már ez sem tetszik, távoli lebegtetés, és bizonytalankodó, de vedd hozzá a többit is, amit írtam, ne ragadj ki ennyit a szövegkörnyezetből:-) Az ilyen pasiknál „nem tudom”, „te mit gondolsz?” lesz mindenre a válasz. Ez már nem vonzó, legalábbis nekem. Ha én hívok vkit találkozni, ahol alapvetően nem a program a lényeg, akkor is készülök alternatívákkal. Rugalmasnak természetesen rugalmas vagyok, de nem az, hogy fogalmam nincs, mi legyen.
2023. dec. 18. 19:47
 18/18 anonim ***** válasza:
Értem, az nekem se tetszik ha túl sok a nem tudom, és mit gondolsz.
2023. dec. 18. 19:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!