Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki nem rendelkezik a klasszikus férfias domináns, határozott jellemmel, akkor nincs sok esélye párt találni?
Van egy férfi aki vicces, kedves, empatikus, figyelmes, vannak céljai, amikért tesz is, nem rendelkezik a klasszikus férfias domináns, határozott jellemmel.
Van persze bőven fejlődni valóm, nehezen mondom nemet, és sokszor nehéz kiállni magamért, de ezen is dolgozom. Viszont így se leszek az a klasszik tökéletes férfi, akit a nők leírnak, hogy milyet is szeretnének. Van így bármi esélyem szerintetek?
A "van egy férfi" te vagy?
Mit jelent neked a határozott?
Mik a rossz tulajdonságaid?
4. Én így látom magamat a visszajelzések alapján.
Kicsit hülyén jön ki, de azért így fogalmaztam, mert egyesek szeretnek kötekedni, hogy te nem is ilyen vagy.
Mit jelent neked a határozott?
Hát lássuk. Az olyan, hogy a férfi nem vár visszajelzést, engedély, nem kérdi a nőt hogy hogy legyen az xy dolog, így lesz, ide megyünk, te az enyém vagy. Nekem kellene a rendszeres visszajelzés, meg eleve az hogy a másiknak is van akarata. Vagy nem is tudom hogy mondjam.
Sokszor amiket leírnak a nők, hogy milyen férfira vágynak, az leginkább egy ilyen rendező, vagy nem tudom hogy mondjam.
Mik a rossz tulajdonságaid?
Hű hát egyszer amit írtam, nehezen mondok nemet, és sokszor csak nehezen tudok kiállni magamért.
Aztán van az hogy nehezen alkalmazkodom másokhoz, mindennek ott kell lennie ahol én hagytam. Introvertált vagyok, keveset mozdulok ki, nehezen ismerkedem. Így hirtelen ennyi.
Határozott az, aki a problémán gondolkozik. Aki nem kétségbeesik meg sír, hanem cselekszik.
Nekem mindig anyukám jut eszembe a határozott emberekről. Kicsi, csendes, aranyos nő volt (minden tanár kész volt szülői után, hogy milyen édes anyukám van, miért nem vagyok olyan), aki egyben határozott is. Mentálisan, lelkileg mindig ott volt, lehetett rá számítani, támaszkodni.
Ha lett volna gyakori gyerekkoromban, ő nem jött volna soha fel ide remegni, hogy mikor jön a családi, jaj mi lesz most velünk. Mindig elintézte, amit kellett. Mikor meghalt, akkor jöttem rá, hogy az emberek többsége buta és gyenge.
A határozott azt jelenti, hogy aktívan részt veszel a problémák megoldásában. Nem vagy vállvonogatós, döntésképtelen, "minden mindegy" ember.
Ez nem jelent zsarnokot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!