Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Féltékenyek vagytok csak azért, mert a barátnőtök szóba áll más fiúkkal is?
elméletben ez az exemnél is úgy működött hogy deehogy féltékeny ő... hoyglenne...
aztán egyszer összefutottam egy volt osztálytársammal, és dumáltunk de csak ott az utcán, oda volt megbeszélve párommal a tali. Megjelent, és olyan jelenetet rendezett, mint egy hisztisp*csa :) majdnem megverte szegény gyereket....
ennyit arról hogy mi működik a gyakorlatban és mi csak az elméletben.
Barátommal beszéltünk közös ismerősök problémájáról: A srás féltékenységi jelenetet rendez, ha ránéz egy fiúra, vagy beszélgetek a lánnyal, de ő bámulhatja a csajokat.....
Innen eljutottunk oda, hogy őt is zavarja, ha nem vele vagyok, vagy mással beszélgetek.....
Köszi a válaszokat!!!!! zöldkezecske mindenkinek!
Lány vagyok, de azért válaszolnék. :)
Az előző barátom szinte minden fiúra féltékeny volt, akivel csak beszéltem, vagy említettem. Mindig bombázott a kérdéseivel, hogy honnan ismerem, mióta, milyen a viszonyunk, mit gondolok róla. Rengetegszer ment ezen a veszekedés. Ráadásul azon is megsértődött, ha a barátnőmmel voltam elfoglalva, nem vele. Ezeket próbáltam többször is megbeszélni vele, de sosem jött tartós változás. Szét is mentünk, részben ezek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!