Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat, első találkozó de beteg lett. Hogyan alkalmazkodjak ehhez?
Ma reggel felkelt és influenzás(vagy covid, vagy megfázás) lett... 2 hónapja tervezzük a találkozót, 2000km-re élünk egymástól. 36 órán belül találkozunk, nem akarom elkapni a betegséget, de közben meg nagyon szeretem és ezek lennének az első alkalmak mindenre: csók, ölelés, stb...
Most holnapra kivette a betegszabit, elmegy orvoshoz és reménykedünk, hogy 36 óra múlva jobban lesz, de hát tudjuk, hogy ez jóval több nap amíg kiheveri valaki. Teljesen le vagyok blokkolva, nem tudom mihez kezdjek magammal. Szeptemberben voltam nagyon beteg, nem akarom megint átélni azt a horrort amit akkor az influenzával... De ez meg egy annyira fontos találkozó és nem tudnám megállni, hogy ne legyen csók például.
Ha ti lennétek a helyemben, mit tennétek?
Öhm... mikor terveztek összeköltözni? Mert gondolom erről beszéltetek vagy fogtok.
Ezt nem lehet éveken át csinálni, mi 3 hónap után költöztünk. Ennyi. 1300 km-re éltünk egymástól, nem lehet úgy kapcsolatot fenn tartani, hogy havi egy hétvégén látod a másikat, mert nincs a meló-távolság repjegy árak miatt időd.
Na mi történt? Az ilyen jellegű távkapcsolat bizony 99% illúzió, az illúziók 99% önbecsapás, önáltatás, az önáltatás 99%-a csalódás.
Magyarul hatalmas időpazarlás egy jó nagy csalódásért, de ha neked ez kell, legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!