Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exe fontosabb mint én?

Figyelt kérdés
Egy elvált férfival vagyok kapcsolatban. Több éve váltak el. Felnőtt gyerekeik vannak. Az exe a közelemben lakik, és az exe akarta anno a válást, ő már akkor elengedte a párom. A párom viszont szerintem nem. Ajándékot vesz neki alkalmakra, és megtudtam utólag (mert elmondta nekem) hogy volt az exénél. Ezzel nincs gondom, azzal viszont van, hogy itt volt a közelemben, nem is tudtam róla, és eszébe sem jutott hogyha itt van a közelemben, akkor találkozzunk. Jól érzem hogy még mindig az exe a fontosabb?
2023. dec. 12. 12:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
80%

Ha vannak közös gyerekek, akkor ésszerű határig tartaniuk kell a kapcsolatot. Persze fölvetődik, hogy mi volt az, amit most megbeszélt az exével? Ha nem valami konkrét, súlyos, a gyereket érintő dolog, akkor miért nem lehetett telefonon?

Az pedig, hogy alkalmakra ajándékot vesz neki, az teljesen vállalhatatlan. Nekem azonnali szakító ok lenne (megj.: férfi vagyok).

2023. dec. 12. 13:47
 12/19 anonim ***** válasza:
35%
4 - A kérdező nem a felesége a férfinak.
2023. dec. 12. 13:50
 13/19 anonim ***** válasza:
Magadat kene meggyoznod, nem ot. Akkor nem lenne kerdes.
2023. dec. 12. 13:56
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

"megtudtam utólag (mert elmondta nekem) hogy volt az exénél. Ezzel nincs gondom, azzal viszont van, hogy itt volt a közelemben, nem is tudtam róla, és eszébe sem jutott hogyha itt van a közelemben, akkor találkozzunk. Jól érzem hogy még mindig az exe a fontosabb?"

Miért akarod kisajátítani? Miért és milyen jogon követelőzöl? Miért nem hiszel neki, hogy veled akar lenni?

Elmondta neked, hogy a gyerekei anyjánál volt ++++ pont.

Miért ment volna hozzád akkor? Nem oda készült, nem az volt a célja.

Neked kevés, amennyit veled van? Beszéld meg vele. Te vagy a fontosabb most, és másképpen, mint a gyerekei anyja.

2023. dec. 12. 13:59
 15/19 anonim ***** válasza:
86%
4-es válaszoló vagyok. A 12-es pedig nem tud szöveget értelmezni. Sehol nem írtam olyat, hogy a kérdező házastàrsi viszonyban lenne a férfival. Én reflektàltam magamra, hogyha a férjem ilyet csinálna akkor a házasság ellenére is repülne.
2023. dec. 12. 14:00
 16/19 anonim ***** válasza:
78%

#14:

A kérdező azt nem érti hogy mit keres a pasija az elvált exénél?

Ráadásul úgy hogy a "gyerekek" már felnőttek! Nem kell napi szinten megbeszélni hogy ki viszi edzésre vagy oviba a gyereket! Mit keres ott?

Lehet hogy elmondta önként, de én sem nevezném normálisnak hogy valaki ajándékokat vesz az exének és visszajárkál hozzá, főleg felnőtt gyerekek mellett.

2023. dec. 12. 14:07
 17/19 anonim ***** válasza:
75%
Esélyes, hogy még mindig reménykedik a békülésben.
2023. dec. 12. 15:16
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Mivel az exe kezdeményezte a válást, gyanítom, hogy ő titkon még reménykedik, hogy talán egyszer újra együtt lesznek.
2023. dec. 12. 16:32
 19/19 anonim ***** válasza:
19%
Amíg elmondja, hol járt, addig jó.
2023. dec. 12. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!