Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm azt hiszi, ha egy darabig, hogy fontosabb a macskám mint ő. Hogy értessem meg vele végre most már ezt?
Neki nem volt még háziállata, a macskákat amúgy szereti, de ez előtt értetlenül állok, nem értem, hogy fordulhat meg valakinek ez a fejébe. Mintha nem tudna különbséget tenni ember és állat között. Már többször megbeszéltük, hogy az ember ember, a macska meg állat, akit persze szeretek, de máshogy, mint őt. Mégis többször megkaptam már, hogy a macskát többet simogatom mint őt, ami igaz is dehát egy állat basszus, meg hogy a macska fontosabb, mint ő. Az agyamra megy ezzel.
Hogy értessem meg vele ezt végre??
Közben látom írtad, hogy a tiéd.
Ha Te is olyan vagy, aki az állat száját is képes nyalogatni, meg állandóan a seggében van, attól én is menekülnék.
Én azért elgondolkodnék a helyedben, hogy foglalkozol-e eleget a csajoddal. Mert ha te nem, majd más kielégíti az igényeit 🤷♀️
Az én párom épp simogatja a cicát, egyáltalán nem vagyok féltékeny rá. Én sem értem az egészet.
Egyedül arra tudok gondolni hogy állandóan simogatod ő helyette, veletek alszik meg ilyenek és amiatt érzi hogy fontosabb a cica, mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!