Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom nem szakít rám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem szakít rám időt, minden mindennél fontosabb mint én?

Figyelt kérdés

Aktívan "dolgozik", hazajön, alig beszélünk 1-2 mondatnál többet, és leül késő éjjelig játszani a haverjaival.

Több éve vagyunk együtt, és több éve ezt csinálja.

Hétvégente nem tervez programot velem, szokta mondani, hogy azt csinálok amit akarok, őt nem érdekli, stb.

A kapcsolatunk már a szószoros értelmében a semmiből áll.

Hiába próbáltam vele leülni beszélni, hogy változtasson magán, vagy lépek..., 1-2 napig volt változás, utána ismét minden a régi.

Kezdek belefáradni...

Mi erről a véleményetek? Mit tanácsoltok?

2022. okt. 24. 18:29
 1/8 anonim ***** válasza:
97%

Mi az, hogy mit tanacsolunk? hat konkretan ket ilyen sztorit hallottam, egyszer ugyanigy jatszott a ficko, sot meg munkat is elhanyagolta (szulei vallalkozasabol csak ugy hazament napkozben, csaj hazaer, es csodalkozik, mit keres otthon és miert jatszik - elkenyeztetett ficsur, persze a hulye no vele volt, mert megis csak jo pasi volt), maskor nem feltetlenul jatszott, de nem ment sehova a nojevel, a no mondta, mehetnek szulokhoz, barmi kozos programra, de a pasi betunyulva ult otthon. Mindketszer a no megelegelte es szakitott.

Ezek utan nem tudom, mire varsz...

2022. okt. 24. 18:39
 2/8 anonim ***** válasza:
98%
Erre szokták mondani hogy van még hal a tengerben. Kis ország vagyunk, de annyira azért nem, hogy ne találj valaki olyat, aki hajlandó felnőtt módjára hozzáállni a párkapcsolatához, ahelyett hogy gamerkedne minden otthon töltött percében.
2022. okt. 24. 18:40
 3/8 anonim ***** válasza:
97%
Mi a kérdés, szerinted mitől lenne változás? Rég szakítanod kellett volna.
2022. okt. 24. 18:50
 4/8 Noren1989 ***** válasza:
98%
Lakótàrsad van, nem baràtod.
2022. okt. 24. 19:09
 5/8 anonim ***** válasza:
97%
Nem értem, hogy miért vagy együtt olyan emberrel, aki nem szeret téged.
2022. okt. 24. 19:23
 6/8 anonim ***** válasza:
97%

"Több éve vagyunk együtt, és több éve ezt csinálja.

Hiába próbáltam vele leülni beszélni, hogy változtasson magán, vagy lépek..."

Azt hiszed, komolyan veszi, hogy lépsz, ha ezt már évek óta csinálhatja?

Mennyi üres időt akarsz még "vele" (nem is vagytok együtt) tölteni?

2022. okt. 24. 19:38
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire buta vagy? Dobd ki
2022. okt. 25. 06:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Amekkora lúzer vagy meg is érdemled.
2022. okt. 25. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!