Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt akkor engedjem el, igaz? 30/N, 35/F
És Te miért akarsz gyereket?
Anélkül is lehet egy szép és boldog életet élni, sőt.
Nem tudom hogy lehet házasságot tervezni úgy hogy ilyen alapvető dologról még soha nem beszéltetek előtte és x év után most nyög be egy ilyet a férj-jelölt.
Az "ezen majd elgondolkodunk" szöveg orbitális redflag, nem akarok áldozathibáztatni de értelmes ember ebből ért, azaz: SO-HA nem akarok gyereket (veled).
Mi is úgy jöttünk össze hogy mindketten akarunk. Aztán évek múltán se történt semmi..még egyutt vagyunk de szex sincs 2éve .
Nálunk a kommunikáció a gond, mert akármit próbáltam vele megbeszélni ami nekem fontos volt a gyerek vállalashoz és változást szerettem volna, mindig azt mondta ö a rossz meg a hibás holott nem hibáztattam és nem ezt mondtam. Így megrekedt a kommunikáció..
Most 9év van mögöttünk és 1éve járunk szakemberhez de így se megy át az üzenet ha otthon beszélünk
35f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!