Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt akkor engedjem el, igaz?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt akkor engedjem el, igaz? 30/N, 35/F

Figyelt kérdés
Már egy ideje tervezzük a házasságot. Most valahogy feljött a gyerek téma legelőször, és kicsit szíven ütött. A férfi, akire mindig úgy gondoltam, mint a gyerekeim apja, benyögi, hogy nem akar gyereket. Na, most ezt játsszam le vele én vagy engedjem el őt és az egészet? Amióta ezt kijelentette, valami megváltozott bennem iránta. Ti hogyan látjátok? Hátha változik vagy ő már sosem fog?
2023. dec. 11. 16:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
27%
Igen! Engedd el. Ő nem akar gyereket te igen. Ha most lépsz, talán még van esélyed mással. Persze tudom, a nőknek derogál felmenni egy társkeresőre……..😒
2023. dec. 11. 17:28
 12/18 anonim ***** válasza:
13%

És Te miért akarsz gyereket?

Anélkül is lehet egy szép és boldog életet élni, sőt.

2023. dec. 11. 20:06
 13/18 anonim ***** válasza:
19%
Akkor is a férjemmel maradnék, ha pl lebénulna, pont leszarnám a gyerek témát.
2023. dec. 11. 20:09
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hogy lehet házasságot tervezni úgy hogy ilyen alapvető dologról még soha nem beszéltetek előtte és x év után most nyög be egy ilyet a férj-jelölt.

Az "ezen majd elgondolkodunk" szöveg orbitális redflag, nem akarok áldozathibáztatni de értelmes ember ebből ért, azaz: SO-HA nem akarok gyereket (veled).

2023. dec. 11. 20:13
 15/18 anonim ***** válasza:
39%
Ha ugy erzed atvertek, akkor jol erzed. A rendeltetesszeru hasznalatvol nem ker, neki csak az elvezeti resze kellett beloled. A leheto leghamarabb le kell ezt zarni.
2023. dec. 11. 22:15
 16/18 anonim ***** válasza:

Mi is úgy jöttünk össze hogy mindketten akarunk. Aztán évek múltán se történt semmi..még egyutt vagyunk de szex sincs 2éve .

Nálunk a kommunikáció a gond, mert akármit próbáltam vele megbeszélni ami nekem fontos volt a gyerek vállalashoz és változást szerettem volna, mindig azt mondta ö a rossz meg a hibás holott nem hibáztattam és nem ezt mondtam. Így megrekedt a kommunikáció..

Most 9év van mögöttünk és 1éve járunk szakemberhez de így se megy át az üzenet ha otthon beszélünk

35f

2023. dec. 12. 00:23
 17/18 anonim ***** válasza:

Miért nem hagyod el?

2023. dec. 12. 01:52
 18/18 anonim ***** válasza:
Ezt a témát tisztázni kellett volna az elején, hogy ne raboljátok egymás idejét.
2023. dec. 12. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!