Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan engedjem el, hogy igénytelen sznob dolgai vannak a páromnak?
Nagyon aranyos, csacsogós, életvidám lány, szép is, csinos is, nagyon megszerettem. De sajnos nagyon válogatós vagyok az élet minden területén. Nagyon fel tud néha idegesíteni hogy miket szeret a párom, és az főleg, hogy azt hiszi, hogy neki van ízlése, ő igényes.
Pl. szerinte a Starbucks-os kávé minőségi, nem érzi, hogy ócska, pancsolt vacak, meg otthonra a kapszulás kávé is szerinte igényes, és nem akarja megérteni, hogy amiben ennyi adalék van az már nem több mint a porkávé.
Meg másik példa a méregdrága Lindt csoki, ami ugyanaz a pálmazsíros, egészségtelen, alacsony minőségű vacak, mint a Boci de mégis azt gondolja hogy "na az már valami" és nagyon húzom a szám hogy olyat akar ajándékba.
Vagy öltözködés is, ránézésre igényes, de simán rendeli a rabszolgák által tömeggyártott vackot kínából, meg h&m-be jár, simán jó neki a CCC-s vacak cipő. Közben meg elégedett magával, hogy ő igényes, ő már valaki.
Eléggé csalódás hogy nincs olyan nő akivel minden stimmel, pedig vele sporteseményen ismerkedtem meg, azt hittem legalább az ételre igényes ha már sportos életmódot folytat.
Nem tudom, hogy lehet sznobsággal vádolni azt, aki fast fashionből öltözködik :D
Tudod, nem mindenkinek telik többre.
A Lindt csoki legalább finom. Az összetevőit nem ismerem.
A STarbucks felőlem akár ma is bezárhatna. Az tényleg túlározott semmi minőség.
Hogy engedd el?
Sehogy. Ha nem sikerül a másikat elfogadni és megbecsülni, akkor inkább már most búcsúzzatok el egymástól, felesleges dolog egymás idejét rabolni egy olyan kapcsolatban, ahol még az alapvető dolgok sincsenek meg. Aztán majd te is találsz magadnak egy elyan hölgyikét, aki márkahű az általad előírt termékekhez, meg ő is majd fog találni egy olyan férfit, aki szívből szereti őt, és nem azt nézi, hogy milyen márkájú a ruhája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!