Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aggódjak, vagy engedjem el?
Nem tudom, hogy miért vagyok lepontozva, de egy barát nem mellette áll, nézi, hogy drogossal jön össze, hanem azonnal szól a szülőknek, testvérnek!
Megharagszik? Nem baj, majd később megköszöni, hogy kihúztam a szarból, ha meg nem, akkor sosem volt az igazi barátom. De legalább az én lelkiismeretem tiszta marad!
Egyrészt nem fog hinni neked,másrészt te leszel a rossz és rád haragszik majd meg.
Tapasztalat. Amikor a legjobb barátom egy nárcisztikussal összejött,a harmadik szakítás-újrakezdés után elmondtam neki a véleményem. Ráadásul állandóan ő ment vissza,akkor is ha a férfi szakított.
Lényeg,én voltam a rossz, volt sértődés és azt mondta : "Nem akarok rá rosszat hallani ! ".
Utána még volt pár ilyen szakítás - kezdés és elmondhatom, hogy volt egy barátom...
Már a névnapomra sem ír egy sort sem.Mindezt több évi,szinte testvéri barátság után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!