Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy engedjem ezt el?
Egy éve ismerkedtunk meg eletem szerelmével,tökéletes minden,soha nem vesztünk össze még,harmóniában éljük a mindennapokat,szerelemben,tiszteletben,tényleg olyan idilli minden. Ő 30 én 26 gyerekről beszelunk,jövőről,közös céljaink vannak tényleg nagyon jol vagyunk.
Pár napja azonban megtudtam,hogy jó pár evig gyakorlatilag mindennap rosszlanyokon csüngott,vagy 60 nővel lehetett így együtt ha nem többel és hiába tudom,hogy vege ennek és ez is csak egy korszak volt ami lezárult hanyok az egesztol és nem tudom hogy tegyem magam túl ezen…mindent meg tudunk beszelni ra kérdeztem,aztmondta max 10 ilyen alkalom volt😅
Az a baj ezzel csak,hogy úgy erzem nem az az ember akit én megszerettem mert nem ilyennek gondoltam.
Mi ilyenkor a teendo hogy lehet ezen túljutni?
Nem akarom mérgezni a kapcsolatunkat azzal sem,hogy a múlton rágódom,soha nem adott semmi okot arra hogy bizalmatlan legyek vele mégsem tudok most benne bízni és ra nézni se nagyon tudok..
De valahogy túl kell lépjek ezen,csak nem tudom hogy
Megtudtad - honnan? Jóakarótól?
"rosszlanyokon csüngott" - múlt idő.
Amióta ismered, boldog vagy vele. Ő az, akinek megismerted. Ne csinálj problémát abból, ami nincs az életetekben.
Engem is érdekel, hogy honnan tudod ezt... 60 nő? Kicsit meseszerű.
Amúgy csak számít, hogy most hűséges és szeret. Nem kell a múlton rágódni.
Engem is erdekel honnan tudod?
60 (bevallott) qrva után viszont csináltatnek egy alapos STD-t... Vannak olyan betegsegek amik évekig lappanghatnak. Gyerek előtt érdemes megcsinálni.
Egyébként en se tudnék ezután úgy ránézni. Mar csak azert se, mert ezek szerint simán kepes a nőt egy darab húsnak, árucikknek tekinteni.
Azért érzed rosszul magad, mert életed szerelme tudott szexelni nőkkel úgy, hogy egy kicsit sem érdekelte az, hogy ők akarják-e. Ez érthető, gondolom, ha ez az ismerkedéskor kiderül, akkor most nem lennétek együtt.
Nekem az kellene ahhoz, hogy ez beleférjen, és hogy bizalmat szavazzak egy ilyen férfinak, ha azt látnám, hogy teljes mértékben megveti azt, aki a múltban volt. Mert ha ő így gondol erre az időszakra, abban azt látnám, hogy megértette a problémát, tanult belőle, és már nem akar olyan lenni.
#7 Az fel sem merült, hogy nem kéne prostihoz járni, gondolom.
Aki ki tudja használni a nőket(mert hogy amikor prostituáltak szolgáltatását veszei igénybe, akkor ezt csinálja), az nem is értem, hogy gondolhatja érdemesnek magát arra, hogy tiszteljék a nők, és hogy megbízzanak benne.
8
Én csak egy kis intimitásra vágyom, amit nem kapok meg. Beszélgetek velük, simogatom, ölelem. Mert ők némi pénzért cserébe hagyják. Soha nem használtam ki nőt. Ők szolgáltatást nyújtanak, amit olykor igénybe veszek, mert nagyon hiányzik, hogy odabújjak egy nő mellé.
A szerelemmel egyszerűen nincs szerencsém, mindig megkapom, hogy nagyon kedvel az illető, de semmi több. Pedig nekem nincsenek hatalmas elvárásaim.
Persze lehet felettem ítélkezni... De az mitől jobb, aki egyéjszakás kalandokba keveredik, aztán eldobja a nőt? Mert a prostizásnál mindkét fél tudja, hogy mi a helyzet, nincs átverés (legalábbis érzelmileg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!