Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy engedjem ezt el?
Egy éve ismerkedtunk meg eletem szerelmével,tökéletes minden,soha nem vesztünk össze még,harmóniában éljük a mindennapokat,szerelemben,tiszteletben,tényleg olyan idilli minden. Ő 30 én 26 gyerekről beszelunk,jövőről,közös céljaink vannak tényleg nagyon jol vagyunk.
Pár napja azonban megtudtam,hogy jó pár evig gyakorlatilag mindennap rosszlanyokon csüngott,vagy 60 nővel lehetett így együtt ha nem többel és hiába tudom,hogy vege ennek és ez is csak egy korszak volt ami lezárult hanyok az egesztol és nem tudom hogy tegyem magam túl ezen…mindent meg tudunk beszelni ra kérdeztem,aztmondta max 10 ilyen alkalom volt😅
Az a baj ezzel csak,hogy úgy erzem nem az az ember akit én megszerettem mert nem ilyennek gondoltam.
Mi ilyenkor a teendo hogy lehet ezen túljutni?
Nem akarom mérgezni a kapcsolatunkat azzal sem,hogy a múlton rágódom,soha nem adott semmi okot arra hogy bizalmatlan legyek vele mégsem tudok most benne bízni és ra nézni se nagyon tudok..
De valahogy túl kell lépjek ezen,csak nem tudom hogy
Szerintem érthető a megrendülésed, hiszen eddig azt hitted, hogy egy olyan emberrel vagy együtt, akivel hasonló az értékrendetek és kiderült, hogy nagyon nem. Nekem is hatalmas csalódás lenne, ha kiderülne a páromról, hogy képes adni-venni a női szexualitást. Nem érezném magam többé biztonságban mellette.
Nem biztos, hogy el kell engedned azt a rossz érzést, ami most benned van, mert ez egy jó intőjel a számodra, hogy milyen érzelmi, erkölcsi szinten van a párod. Inkább gondolkodj el azon, hogy neked kell-e egy ilyen párkapcsolat.
Magányos volt allitolag nagyon abban az időszakban,meg fiatal…
Állítása szerint undorodik az egesztol ő maga is,dehát ez van…
Régi laptoprol,rengeteg üzenetet talaltam.
Nem szándékosan szedtem elo,egészen mást kerestem,de ha már belebotlik az ember,akkor csak megnézi 🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!