Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet az, hogy másoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy másoknak semmi problémájuk nincs egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nekem egy csomó problémám van a barátommal, míg másoknak meg csak annyi, hogy milyen kocsit vegyenek, mikor menjenek karácsonyi fotózásra, milyen nagy esküvőt tudnak csinálni, hova menjenek nyaralni, kirándulni stb.
2023. dec. 11. 12:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
15%
Mindenkinek vannak problémái. Ugyanis az élet örömét vagyis a boldogságot a problémák megoldása jelenti. Ha valakinek nincs problémája akkor is talál mert másképp nem lehet boldog. Ez egy örök körforgás, ilyen az élet.
2023. dec. 11. 12:52
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
A kapcsolati problémáimról maximum a legjobb barátaim tudnak, mert az ő tanácsaikra adok. Egy random ismerősöm nem fogja észrevenni, ha az amúgy boldog házasságomban akármi miatt rázósabb időszakot élek, ahogy a régebbi, bénább kapcsolataim gondjairól sem tudtak egészen a szakításig (a részleteket nyilván akkor sem). Érett, felnőtt emberek nem kürtölik tele a közösségi médiát a privát nyomorukkal.
2023. dec. 11. 12:56
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
12 kieg: ez nem csak a kapcsolati problémákra vonatkozik. Alapvetően 'irigylésre méltó' életem van, amiért nagyon hálás is vagyok: szép család, boldog házasság, jó anyagi körülmények, jó karrier etc. De minket sem kímélnek az olyan bajok, mint egy súlyos betegség, közeli hozzátartozók halála, vagy átmeneti szörnyű időszak a munkában és kiégés. Ezeket senki nem látja és a legkönnyebb távolról köpködni valakire, ha szerinted túl jó neki.
2023. dec. 11. 13:01
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy nem kötik az orrodra
2023. dec. 11. 13:29
 15/18 anonim ***** válasza:
66%
Az a helyzet, hogy tökéletes párkapcsolat/házasság nincsen. Semmi sem tökéletes, mint amilyennek kívülről látod. Viszont nagyon sokat számít, hogy mennyire tudtok együttműködni és megoldani a problémákat. Mostanában nekünk is az volt a legnagyobb gondunk másfél évig, hogy milyen kocsit vegyünk. De nem azért, mert nem tudtunk dönteni, hanem, mert nem volt annyi pénzünk. Olcsón akartunk hozzájutni jó családi autóhoz. Tehát nekünk a gyerek érkezésével anyagi problémáink lettek, mert a maximális gyed is lótúró és rohadtul drága a tápszer, a pelenka, a babaruha, cipő, konkrétan minden ami baba-gyerek. Viszont ezt nem kötjük senki orrára se. De azonban igyekszünk megoldani és mindent megbeszélünk. Én igyekszem kevesebbet költeni, odafigyelni mikor van akció stb, de ebből nincsenek meddő vérre menő veszekedések. Ha úgy van, megmondja a férjem, hogy te Mucus, most nem tudsz menni kozmetikushoz, mert nincsen pénzünk. Én meg nem hisztizek, hanem akkor majd megyek a következő hónapban. Kompromisszumokat kell tudni kötni. Pl a falfesték színe. A férjem kávét akart, én barackot. Nem tudtunk megegyezni, így ilyen világos bézs, vajas keksz színű lesz. Ezt hívják kompromisszumnak. Ha képtelenek vagytok rá, akkor bizony egyre több és több probléma lesz a kapcsolatotokban. Én 6 éve vagyok együtt a férjemmel, 5 éve együtt élünk és lassan 2 éve házasok vagyunk. Egy kezemen meg tudom számolni hányszor vesztünk össze mióta megismertük egymást. Összecsiszolódtunk, hasonló mentalitású emberek vagyunk és utálunk veszekedni. Inkább leülünk megbeszélni mindent felnőtt módján és nem egymásnao esünk. Ha sok a probléma, talàn ez egy jel, hogy nem a megfelelő emberrel vagy most.
2023. dec. 11. 13:32
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Azert ha nekee egy csomo problemad van a paroddal, akkor ott el kellene gonolkozni. Igen, nyilván vannak a kirakat meg latszatkapcsolatok, de szerencsere tenyleg sok olyan kapcsolat is van, ahol tenyleg az a legnagyobb gond a masikkal, hogy rossz programra allitja be a mosogepet, vagy hogy tul lassan hamozza a zoldsegeket a vacsora főzésnél.

Altalaban az ilyen kapcsolatokhoz az kell, hogy szeressetek es tiszteljetek egymast, hasonlo legyen az ertekrendetek, legyetek eleg intelligensek a megfelelo kommunikaciohoz es mindkettotoknek fontosabb legyen a problema megoldasa a dominanciaharcoknal. De jobb esetben a parod a kedvenc embered a vilagon es forditva, ha megis o az, akivel nem tudsz egyutt elni es vele van a legtobb problemad, akkor van egy rossz hirem.

Mondom mindezt ugy, hogy nekem sem tokeletes a kapcsolatom, nalunk a parom (es olykor en) helyezi eloterbe a pukkadast es csinal mindenbol buszkesegi kerdest, ezert tok nehez a konfliktusokat megoldani, gondolkozunk is, hogy igy egymas mellett van-e a helyunk.

2023. dec. 11. 13:58
 17/18 anonim ***** válasza:
77%
Mindig a szegények sírnak a legjobban, a tehetősek pedig hallgatnak.
2023. dec. 11. 14:04
 18/18 anonim ***** válasza:
47%
Csak azért nem kell kapcsolatban lenni, hogy ne legyél egyedül. Vagy olyannal legyél, akit tényleg szeretsz, és ő is téged, és emiatt hajlandók vagytok tenni a problémák megoldásáért, vagy legyél egyedül.
2023. dec. 11. 16:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!