Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értessem meg a férjemmel, hogy nincs értelme 34
évesen elkezdenie egyetemet távoktatásban?
Figyelt kérdés
Vállalkozóként semmi értelme képeznie magát, csak azt mondja, nem lehet tudni, mit hoz a jövő, ráadásul akar szerezni olyan diplomát, amivel külföldön is boldogulhat, ha rosszra fordulna a helyzet.
Szerintem is fontos, hogy képezze magát. Milyen képzésre megy, hogy szerinted felesleges? Szerinted miért felesleges?
Én most 28 évesen csinálok levelezőn egyetemet. Nagyon jó munkám van, de a jövőben fontos, hogy legyen diplomám
2023. dec. 11. 09:08
12/24 anonim válasza:
Amúgy arról meg, hogy 34 éves...
Ha feltesszük, hogy 20 évesen kezdett el dolgozni, akkor az azt jelenti, hogy 14 éve dolgozik. És még hátra van 26. Kis híján még kétszer annyi van hátra, mint amennyi eddig megvolt. Szóval bőven megéri még változtatni, alkalmazkodni, fejlődni.
2023. dec. 11. 09:20
13/24 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal.
A kérdést így kéne átfogalmazni:
"Hogyan értesse meg velem a férjem, hogy nagyon is van értelme 34 évesen elkezdenie egy egyetemet távoktatásban?"
2023. dec. 11. 09:24
14/24 anonim válasza:
Nem érdemes?
Pont, hogy a mai világban egyre inkább a Life Long Learning személet van, tehát az élethosszig tartó tanulás, folyamatos képzés. Ez nem csak szakmailag fontos, hanem az embernek is, hogy ne lustuljon az agya, fejlődjön a gondolkodása, stb. Nagyon bele lehet gyöpösödni egy adott munkába, ráadásul a tudásunk is hamar elavul.
2023. dec. 11. 09:29
15/24 anonim válasza:
Az en ferjem 32 evesen kezdte el. Semmi gond nincs ezzel, inkabb allj mellette. Ertelmes celjai vannak.
2023. dec. 11. 09:34
16/24 anonim válasza:
Nagyon is jól teszi férjed és van értelme. Inkább támogasd. Vagy tanulj te is.
2023. dec. 11. 09:56
17/24 anonim válasza:
Velem azt értesd már meg, hogy mi oka van a férjednek egy olyan nővel lennie, aki nem társként támogatja, hanem ellenségként próbálja elgáncsolni az életben...
2023. dec. 11. 10:23
18/24 anonim válasza:
Miért nincs értelme? A tanulás sohasem értelmetlen. Az én férjem most lesz 40, már van egy diplomája, most újra főiskolás munka (és család) mellett. Én terhesen diplomáztam le, gyed-gyes alatt csináltam mégegy nyelvvizsgát 🤷🏼♀️. Vállalkozóként méginkább folyamatosan fejlődnie kell, ha lépést akar tartani a világgal. Minél sokrétűbb a tudása és végzetsége, annál többfelé tud kanyarodni, ha szükség van rá. Amikor nyelvvizsgáztam volt ott 50+ éves is, aki akkor vizsgázott, meg 20+ éves is. Egyetemeken is vannak 30+,40+ évesek, de van amikor akár 50 év feletti is (az már ritkább, de akad).
2023. dec. 11. 10:34
19/24 anonim válasza:
Ezt én sem értem. Lassan 33 éves leszek és most képzem magamat tovább a szakmámban. Ha ezt elvégzem, akkor még mindig gondolkodom szakmai továbbképzésen vagy egyetemi képzésben. Úgy érzem, hogy jóval több van bennem, mint ami az alapvégzettségem. Szerencsére nekem csodálatos férjem van, mert engem ő fizetett be a tanfolyamra. Nem is volt kérdés, hogy támogat vagy sem. Sajnálom a párodat, amiért olyan ember van mellette, aki ennyire nem támogatja, motiválja. Erre mondják azt, hogy a saját szintedre húzod le a másikat. Csak azért, mert neked nincsen semmilyen végzettséged és lusta vagy tovább tanulni, attól neki még lehetnek ezt illetően tervei, motivációi. Hagyd önmegvalósítani!
2023. dec. 11. 11:20
20/24 anonim válasza:
Nincs igazad Kérdező. Ha nem akarod elveszíteni a férjedet, akkor szedd össze magad és támogasd őt. Vagy esetleg tanulj te is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!