Egyetemen mi értelme van így a távoktatásnak?
Hol olvastál ilyesmiket pontosan?
Nem lehet hogy a konzultációk online vannak?
ha távoktatás szerepel, annak nem kéne jelenlétinek lennie (max vizsga)
ha levelező, akkor van
De hol írja ezt konkrétan, hol találtad ezt az információt?
Az egyetem honlapján kéne mindenképp utánanézned, sőt a helyedben meg is kérdezném a tanulmányi hivataltól.
Tuti módszer: Hívd fel az egyetemet és kérdezd meg :D
Ha itt "távoktatás"-ban van, de még is be kéne járni, meg lehetne kérdezni, hogy akkor mi a különbség a levelező meg e között.
Mondjuk a Szegedi Tudományegyetem gazdálkodás és menedzsment szakján távoktatásra ezt írja:
"Távoktatás munkarendű képzésben a konzultációk gyakorisága: A távoktatás munkarendű képzésben hallgatóink blokkokban folytatják tanulmányaikat, a tanulási blokkokban lévő kurzusokat automatikusan, az oktató személyes közreműködése nélkül, autonóm módon tudják teljesíteni. Ennek alapvető tanulási módszertana, hogy egy-egy kurzus átlagosan 10-12 leckékből tevődik össze. Minden lecke végén egy-egy feladatot, vagy egy műhelymunkát kell megoldani. Egy kurzus akkor teljesül, ha a hallgató minden beadandót elkészített, és azokat az oktató elfogadta."
Ennek ìgy már látom is értelmét. Akkor gondolom itt pl. az van, hogy egy tárgyból pl. teljesítem a 10-12 leckét, akkor megadják az aláírást, és vizsgán kell csak személyesen megjelenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!