Mi értelme van a középiskolák kinyitásának?
Figyelt kérdés
Miért nem elég május 10-én vagy akár szeptember 1-én nyitni? A tanároknál nem alakul ki védettség és a szülőknek a diákok simán hazahordhatják. Plusz a végzősöknek eléggé fos lenne visszatérni 2 hétre, főleg annak, aki karanténba kerül az írásbeli hetére.2021. ápr. 7. 12:01
1/11 anonim válasza:
A tanárokat beoltották, az oké. Hogy a második adagot megkapták-e, az majdnem mindegy, mert csak hetek kérdése, viszont az első adag is nagy védettséget nyújt.
Meg a nagyszülőket is többé-kevésbé beoltották.
De a szülőket?
Na és a diákokkal mi van, amikor majd' 5 hónapja otthon vannak, erre pont most, a tetőzéskor, a mutációk terjedésekor vissza kell menniük?
Holott, mint tudjuk, a mutációk mindenkire veszélyesek. Erre vigyék haza, meg betegedjenek meg ők is?
Nem beszélve az érettségizőkről...
Remélem, hogy pár hét iskola miatt nem kockáztatják a családok egészségét.
2/11 anonim válasza:
Mert az 2021-es labdarúgó EB-hez hogy itthon is tarthassanak meccseket be kell engedni a nézőket, ezért akarja Orbán elsiettetni a nyitást
3/11 anonim válasza:
romániai mutáns A BRIT Mutáns MUTÁNSA, Romániában alias E484K, NAGYOBB REZISZTENCIÁT MUTAT A VAKCINÁK ÁLTAL TERMELT ANTITESTEKKEL SZEMBEN, EZÁLTAL CSÖKKENTVE AZOKNAK A HATÉKONYSÁGÁT.
4/11 anonim válasza:
#3, ne kiabálj, főleg ne hülyeségeket, főleg oda, ahol még csak nem is releváns!
5/11 anonim válasza:
Na, hát a hármas válaszoló se százas, lassan mehetne zártosztályra. Látjátok gyerekek, ezt váltjátok ki az emberekből a sok buta kérdéseitekkel :) Május 10 előtt nemigen lesz középiskolai tanítás, fogjátok fel végre.
6/11 anonim válasza:
10/11 anonim válasza:
Ezt nekem kellett volna írnom.. ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!