Mennyit érdemes naponta tanulni aminek még értelme is van?
Figyelt kérdés
Hány órát körülbelül? Ami idő alatt nem unja halálra magát az ember de megis marad valami2021. márc. 20. 22:12
3/8 anonim válasza:
Kinek mi jön be, plusz ki hova jár. Erre nem lehet így jó választ adni, ami univerzálisan jó a többségnek.
4/8 A kérdező kommentje:
Érretségi előtt állok egy évvel minimum 50% ot el akarok érni mindenből plusz közép fokú angol.
2021. márc. 20. 23:05
5/8 anonim válasza:
Bármire is készül az ember, ez mindenkinél más.
6/8 anonim válasza:
Napi 16 óra körüli tanulás az, ami nem túl sok, mert még ki tudod magad pihenni.
Egy középszintű érettségin az 50%-ra kb. nem is kell külön tanulni.
7/8 anonim válasza:
Ez teljesen egyéni, főként a tanulási módszertől függ szerintem, meg, hogy ki mennyi ideig tud koncentrálni. Én heti 7/8 óra mellett általában 2órákat tanultam otthon, mert éppen akkor csak annyit kellett. Ettől függetlenül nálam mondjuk a napi 3óra +suli simán tartható produktívan.(közben vannak persze mini szünetek, emiatt olyan 2 és fél órára csökken). Hogy tudnék-e többet tanulni azt nem tudom, nem szükséges, így nem csinálom.
8/8 anonim válasza:
Egyébként az előbb említettek közül a suli+2óra és a suli + 2,5-3óra az ugyanaz a suli csak más időszak, évfolyam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!