Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értessem meg a férjemmel, hogy nincs értelme 34 évesen elkezdenie egyetemet távoktatásban?
Vállalkozóként semmi értelme képeznie magát, csak azt mondja, nem lehet tudni, mit hoz a jövő, ráadásul akar szerezni olyan diplomát, amivel külföldön is boldogulhat, ha rosszra fordulna a helyzet.
Hogy értessem meg vele, hogy ez értelmetlen???
Baromira nem értelmetlen.
Nem egyszerű, idő és pénz, de megéri.
34évesen ültem be a sulipadba, jövő ilyenkor államvizsgázok, 37évesen, az lesz a szülinapi ajándokom.
Párom dolgozik egy bizonyos területen, közben meg elég magas képesítése van egy másikban. Technikailag teljesen felesleges, gyakorlatilag meg sosem lehet tudni, hogy szüksége lesz-e rá.
És támogattam. Akkor is támogattam volna, ha teszem azt, vattacukor-árus képesítés lenne :D
Felesleges papír nincs, az élet meg kiszámíthatatlan.
Vállalkozóként semmi értelme képeznie magát?
Wat?
Pont hogy vállalkozóként fokozottan fontos, hog yképezze magát:D
Alkalmazottként elég ha talál egy helyet ahol megfelel a végzettsége és a tapasztalata. A piachoz való alkalmazkodást, az új ötleteket és megoldásokat majd a cég kitalálja. Vállalkozóként ez mind az ő feladata, ehhez meg fejlődni, tanulni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!