Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit teszel ha nem érted a párod ?
"akkor sem sikerül megértésedet őt"
Nem a párodban van a hiba.
Próbálj értelmes mondatokban beszélni, úgy több esélyed van, hogy megért.
Erősen függ attól, hogy MIT nem értek vele kapcsolatban. Ha valami olyan dolgot, ami számomra kritikus fontosságú (pl. pénzügyek kezelése, gyerekvállalás vagy -nevelés kérdése, politikai nézetekben durva ellentét stb.) akkor előbb-utóbb elválnak útjaink, mert ezekben általában nem lehet (értelmes) kompromisszumot kötni.
Ha valami kisebb, konkrét dolog, akkor megint attól függ, rám mennyire van hatással - minél kevésbé, annál kevésbé zavar. Eddig ezekben a dolgokban ("nem értem miért így csinálod ezt") mindig sikerült kompromisszumot kötni, olyan megoldást találni, hogy ő csinálhassa úgy, ahogy szerinte jó, engem meg ne zavarjon, vagy a legkevésbé zavarjon. És nem tévesztem szem elől, hogy nekem is vannak olyan dolgaim, amit meg ő nem ért (ő nem így csinálná, máshogy oldaná meg), de kompromisszumot köt ezekkel kapcsolatban rám való tekintettel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!