Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha a párod gyereke, nem akarattal, de megölné az állatkádat?
#21 még egyszer, bár sokan írtuk. Az olyan korú gyerek aki Cirmit a fagyasztóba, Tekit a mikróba rakná, azok nincsenek egyedül hagyva. De ha lennének is, mondjuk egy percre amíg pisilünk, olyan korúan nem érnék fel a mikrót, pláne nem tudnák beindítani(!), a mélyhűtő meg ugye attól függ hogy felül vagy alul van-e, de nem jellemző hogy háromévesek azt nyitogatnák. Ők már bőven tudják hogy nem nyúlhatnak oda. És remélem nem a másfél-kétévesekről gondolod hogy kinyitogatnak ezt-azt, és egy macskát bele tudnak tenni az állat ellenkezése nélkül.
Amelyik gyerek meg egyedül van hagyva (11-12+) és ilyeneket csinál, az nem normális.
Szóval jó lenne ha leírnád milyen korú gyerekről szól a kamu provokációd és nem tolnád a hagymázas hülyeségeid a jósokról meg a megszakításos közösülésről mert ezek rohadtul nem relevánsak ennél a bullshitnél.
Haver döntsd el, hogy "vállalni" akarod a párod gyerekét, vagy csak úgymond megtűröd "árukapcsolásként". Nem mindegy...
Ha nevelni akarod akkor pont azt mintha a sajátod lenne. Ha csak "megtűröd" akkor meg nem lesz hosszú távú a kapcsolatotok, csak amolyan összejárogatunk egy ideig.
Èn egyetlen olyan gyereket ismertem, aki gyilkolt állatot, nem is egyet. 7 évesen gyógyszeres kezelés alatt áll. Okkal.
A gyerekek nagyon hamar megértik, hogy az állat is érez. Egy 5-6 éves gyerek már felfogja ezt és nem okoz direkt, kedvtelésből kárt egy állatban. Ha meg mégis, az nem hirtelen derül ki, annak van előjele. De, egy ekkora gyerek nem bírkózik meg egy macskával, nem visz le egyedül kutyát, nem éri fel az akváriumot, vagy a mikrót, de a mérgeket is még kézközelnél feljebb tartjuk.
Ha valóban kisiskolás a képzelt gyermek, aki ezeket esetleg meg tudja tenni, az nem véletlen lenne. Én gond nélkül hagynám el az apját és bűntudatom lenne, hogy nem ismertem fel, hogy a gyermek elmebeteg.
De, ennek szinte semmi esélye. Azelőtt, hogy gyilkolna, még ha "csak" állatot is, vannak lépések, szintek, amiket egy szülő és állattartó felismer, ha figyel. Én még a felnőtteket is figyelem eleinte, ha az állataimmal találkozik.
"Kutyát xaratni is, télen? Akkor is viszed?"
Ezt nem is értem, oda pláne viszem, mert az nem egy perc. Vagy van aki otthon hagyja a 2-3 éves gyereket amég kutyát sétáltat? Vagy 8-10 évesről beszélünk? Mert az biztos nem fog macskát mikrózni. Pont a 9 éves lányom mesélte múltkor hogy találták fel a mijrohullámot, akkor olvasta valahol. Ekkora gyerek nem degenerált.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!