Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél, ha a párod gyereke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha a párod gyereke, nem akarattal, de megölné az állatkádat?

Figyelt kérdés
Pl. Mire hazaértek, a kislány Jégvarázst játszana, és a fagyasztóba tette volna a macskádat pár órára. Vagy levinné sétálni, és megszökött volna tőle, egy kocsi alá a kutyád. Vagy az akváriumodban halászlé főzőset játszva, lemérgezte volna a halaid, esetleg megmikrózta volna a teknősödet.

2023. dec. 10. 19:37
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
90%

Nevelni kell a gyereket.

Ennyi a titok.

Foglalkozni vele.

Megmutatni neki mit szabad és mit nem.

Legközelebb magában tesz kárt?

Pl beledugja a villát a konnektorba?

2023. dec. 10. 20:42
 12/39 anonim ***** válasza:
80%
Mindenki kamuzik aki neked nem tetszőt ír?
2023. dec. 10. 20:43
 13/39 A kérdező kommentje:
11. A konnektorba dugás gyakoribb mint hinnéd! Ezért sok mai konnektor és elosztó gyerekvédős.
2023. dec. 10. 20:44
 14/39 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező, igen, ha ekkora gyereked van, a fél szemed kb mindig rajta. Igen, nyitott wc ajtónál xartam, ha csak ketten voltunk otthon az 1-2 évessel, mert nem tehettem meg, hogy magamra zárom az ajtót, pontosan azért, nehogy valami hülyeséget csináljon addig. Mondjuk ekkora gyerek fizikailag képtelen egy teknőst megmikrózni vagy macskát lefagyasztani, a 3 évessel meg már lehet beszélni. Tényleg értelmetlen a kérdés, akkora gyereknél, aki ezeket képes már megtenni, súlyos mentális gond van, ha meg is teszi, mert bizony felfogja.
2023. dec. 10. 20:47
 15/39 anonim ***** válasza:
93%

Az írásodról megismerni, te egy elmebeteg vagy, normális kérdésed még sosem volt.

Nos akkor a válasz.

""Mire hazaértek, a kislány Jégvarázst játszana, és a fagyasztóba tette volna a macskádat pár órára."" Ez olyan 11-12 év feletti gyereket sejtet, kisebb nem maradhat egyedül. Ha ezt egy ilyen korú megtenné az pszichopata és voltak hasonló húzásai már korábban is.

"Vagy levinné sétálni, és megszökött volna tőle, egy kocsi alá a kutyád." Ez szintén hasonló korú, ha egyedül lemehet.

"Vagy az akváriumodban halászlé főzőset játszva, lemérgezte volna a halaid, esetleg megmikrózta volna a teknősödet." Ezt szintén nagy gyerek szándékosan (pszichopata), kisgyerek véletlenül követné el (miért van egyedül? Hogy fér a kemikáliákhoz? Hogy éri fel a mikrót?)

Kezeltesd magad mert nem vagy normális.

2023. dec. 10. 20:50
 16/39 anonim ***** válasza:
91%

Anya vagyok, sosem történt ilyesmi elmebeteg dolog.

Figyelni, nevelni kell a gyereket.

Ha annyira kicsi, akkor a vegyszereket, mikrót úgy elhelyezni, hogy ne érje el, egyedül ki ne tudjon szökni a házból, lakásból… nem agysebészet.

A legtöbb szülőnek és gyereknek is sikerül.

2023. dec. 10. 20:58
 17/39 anonim ***** válasza:
83%

En bizony lekiabaltam a ferjem gyereket, amikor tobbszor is eljatszotta azt, hogy rautott a kutyak fejere, majd azt hazudta, hogy azert tette, mert megharaptak ot, illetve akkor is rauvoltottem, amikor rabaszott a parnaval a macska fejere.

Normalisek arra nevelik a gyerekeiket, hogy az allatokat nem nyuzzuk, nem bantjuk, hanem tiszteljuk. Ha az en gyerekem csinalta volna, felpofoztam volna. Ezek fenyeben sosem hagyjuk egyedul egyik allattal sem.

2023. dec. 10. 21:18
 18/39 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező, elég pszicho példákat írtál, szerencsésebb lett volna, ha nem részletezed, mert pl. egy mikrót kezelő gyerek már kell, hogy legyen azon a szinten, hogy tudja, nem rakunk be oda állatot.

Nálunk olyan baleset történt, hogy a kislányom a pár napja hozott kismacskával túl lelkesen játszott, és ilyen botos eszközzel orrba verte. Komoly baja nem lett a cicának, de jó ideig prüszkölt, igencsak fájhatott neki, minimálisan vérzett, és megdagadt az orra. Ez hiába egy véletlen baleset, de haragudtam rá, és pár napig nem engedtem a közelébe (félt is tőle az állat), az ominózus játékot meg elraktuk egy jó időre, és alaposan elbeszélgettünk vele. (Ez évekkel ezelőtt történt, amúgy imádják egymást.) Őszintén mondom, ha haláleset történne, még ha balesetből is, nem tudom, hogy reagálnék rá, mennyi idő múlva tudnám megbocsátani, nyilván a körülményektől is függ, pontosan milyen baleset.

2023. dec. 10. 21:44
 19/39 A kérdező kommentje:

Már bocsánat, de miért ne tehetne ilyet egy gyerek, akár a te vagy a párod előző kapcsolatából származó gyereke, mikor itt a Gyakori is van ezotéria rovat, és majd minden hazai újságban meg netes hírportálon horoszkóp, és emberek járnak jósokhoz, látókhoz,...? Még TV-s jósok is vannak!

Meg hány felnőtt nő xopja be házassággal, akár 2-3X is? pedig ott sem kell nagy ész, hogy tud, vége lesz.

Drog? Pia? Tudják, hogy árt, mégis tolják?

Szex a "Nyugogyá' meg kirántom időbe'!" "VÉDEKEZÉSSEL"???

2023. dec. 10. 21:53
 20/39 anonim ***** válasza:
92%
19 te mit szívsz, én is kérek belőle 😵‍💫 Mi ez az értelmetlen maszlag? Te jó ég. Van a zártosztályon wifi?
2023. dec. 10. 21:58
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!