Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Romlott már meg kapcsolatod az ünnepek közeledtével vagy alatt?
Igen. A 2 ünnep közt leutaztunk a kicsi gyerekünkkel anyósékhoz vidékre és a kutyájuk nem jött ki elém. Úgy találtam rá a láncon a házában, hogy nem tudta kinyitni a szemeit, diónyi csipa ragasztotta össze a szenhéjait. Az egyik szeme még résnyire nyitva volt. Letéptem a csipát a szeméről, belehajtotta a fejét a tenyerembe és tudtam, hogy nem hívtak hozzá orvost, mert nem bírtak 6 év alatt chipet tetetni bele és f.ostak a büntetéstől. Beteg lett, gondolták majd bevégzi csendben az udvar végében. 6 éve tárolták láncon. Hőszigetelt háza is csak azért volt, mert 2 évvel korábban csináltattam neki.
Amikor olyan betegen rátaláltam, a férjem teljes érdektelenséget mutatott. Az anyja azt mondta, nem kell annak orvos. Elvitettem, de ünnepi hangulatban volt a doki, egy injekciót adott és több vizsgálatra nem volt hajlandó. Állatkórház volt a környéken, de nem tudok vezetni, a férjem letudta annyival, hogy majd kimegy az orvos vért venni az ünnepek után. Pokoli fájdalmai voltak, rosszul volt. Úgy jöttünk el, hogy nem voltam képes a családtól elköszönni, mert a kutya fölött bőgtem. Tudtam, hogy azért hagyták szenvedni és azért nem látta állatorvos, mert akkor kiderült volna, hogy nincs benne chip. Mivel nem köszöntem el, a férjem az autóban hazafelé azt mondta. szégyelljem magam a viselkedésemért. Akkor ért véget a házasságunk. Nem tudtam elválni, mert gyesen voltam, a gyerekkel imádják egymást és az én házamban élűnk. De a házasságom 7,5 évvel ezelőtt véget ért. A kutyáért visszamentem. Anyós nem akarta először odaadni, a férjem meg lapított, hogy miattam még a végén össze kell vesznie a szüleivel.
Elaltattam. Menthetetlen volt, előrehaladt non-Hodgkim limfóma. 2 órát ültem az állatkórház folyosóján, mire ki tudtam mondani, amiről 2 orvos győzködött, hogy altassam el. Utána a férjem azt kérdezte, hogy ilyen könnyen lemondtam róla? De orvosokkal beszélni helyettem nem volt hajlandó.
Nem tudtunk szétköltözni, ezért nem váltunk el. De ez már nem az én életem. 7 éve nézem,mint egy filmet és tudom, hogy csak akkor lehetnék újra önmagam, ha elváltam volna. Élünk külön emeleten és biztosítunk mindent a gyerekünknek. De én már nem vagyok sehol és közben megöregedtem.
Szilveszterkor ill elotte atmentunk vmi haverjához akinek ott volt a nője(volt c.ganypr.sti), aztan ott flörtöltek a csajjal.
Aztán behisutiztem hazamentem ő meg elment veluk bulizni.
En meg kóvalyogtam egyedul az utcan szilveszterkor mint egy kóbor kutya.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!