Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Romlott már meg kapcsolatod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Romlott már meg kapcsolatod az ünnepek közeledtével vagy alatt?

Figyelt kérdés
Mi történt
2023. dec. 8. 23:23
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
Igen, kiderült hogy fázós vagyok.
2023. dec. 9. 00:45
 2/6 anonim ***** válasza:
57%

Igen. A 2 ünnep közt leutaztunk a kicsi gyerekünkkel anyósékhoz vidékre és a kutyájuk nem jött ki elém. Úgy találtam rá a láncon a házában, hogy nem tudta kinyitni a szemeit, diónyi csipa ragasztotta össze a szenhéjait. Az egyik szeme még résnyire nyitva volt. Letéptem a csipát a szeméről, belehajtotta a fejét a tenyerembe és tudtam, hogy nem hívtak hozzá orvost, mert nem bírtak 6 év alatt chipet tetetni bele és f.ostak a büntetéstől. Beteg lett, gondolták majd bevégzi csendben az udvar végében. 6 éve tárolták láncon. Hőszigetelt háza is csak azért volt, mert 2 évvel korábban csináltattam neki.

Amikor olyan betegen rátaláltam, a férjem teljes érdektelenséget mutatott. Az anyja azt mondta, nem kell annak orvos. Elvitettem, de ünnepi hangulatban volt a doki, egy injekciót adott és több vizsgálatra nem volt hajlandó. Állatkórház volt a környéken, de nem tudok vezetni, a férjem letudta annyival, hogy majd kimegy az orvos vért venni az ünnepek után. Pokoli fájdalmai voltak, rosszul volt. Úgy jöttünk el, hogy nem voltam képes a családtól elköszönni, mert a kutya fölött bőgtem. Tudtam, hogy azért hagyták szenvedni és azért nem látta állatorvos, mert akkor kiderült volna, hogy nincs benne chip. Mivel nem köszöntem el, a férjem az autóban hazafelé azt mondta. szégyelljem magam a viselkedésemért. Akkor ért véget a házasságunk. Nem tudtam elválni, mert gyesen voltam, a gyerekkel imádják egymást és az én házamban élűnk. De a házasságom 7,5 évvel ezelőtt véget ért. A kutyáért visszamentem. Anyós nem akarta először odaadni, a férjem meg lapított, hogy miattam még a végén össze kell vesznie a szüleivel.

Elaltattam. Menthetetlen volt, előrehaladt non-Hodgkim limfóma. 2 órát ültem az állatkórház folyosóján, mire ki tudtam mondani, amiről 2 orvos győzködött, hogy altassam el. Utána a férjem azt kérdezte, hogy ilyen könnyen lemondtam róla? De orvosokkal beszélni helyettem nem volt hajlandó.

Nem tudtunk szétköltözni, ezért nem váltunk el. De ez már nem az én életem. 7 éve nézem,mint egy filmet és tudom, hogy csak akkor lehetnék újra önmagam, ha elváltam volna. Élünk külön emeleten és biztosítunk mindent a gyerekünknek. De én már nem vagyok sehol és közben megöregedtem.

2023. dec. 9. 01:17
 3/6 anonim ***** válasza:
96%
2-es...akkora házatok van, hogy külön emeleten éltek, de nem tudtok elválni? Már rég nem vagy gyesen, a ház a tiéd, miért is nem váltok?
2023. dec. 9. 01:47
 4/6 anonim ***** válasza:
89%
Mert jobb szenvednie, úgy érzi, attól jobb ember.
2023. dec. 9. 03:11
 5/6 anonim ***** válasza:
95%
Már eleve szar volt, de december 21-én történt valami, ami miatt eldöntöttem, hogy ennek fixen vége. Ráírt egy csaj, akivel előttem randizott, amit tök véletlenül láttam meg (ő küldött egy screenshotot egy haverjával való beszélgetésről és mellette ott volt a csaj feje is, én meg felismertem a profilképről). Kérdeztem, hogy miért beszélget vele, erre elküldte a beszélgetést, azt hitte, attól megnyugszom. Ja, csak a baj az volt, hogy nekem általában 8-12-24 óra telt el, mire válaszolt, a csajnak kb 1 perc. Mondta neki, hogy most el akar kezdeni komolyabban edzeni és táplálékkiegészítőt szedni, amiről nekem egy szót sem szólt (nem lenne baj de miért nem említette?). A csaj meg azt írta neki, hogy "majd én írok neked egy edzéstervet ami mindent megmozgat ;)". Én meg mertem ezen kiakadni és akkor elhordott minden "ótvar k.va"nak. Abban a pillanatban kidobtam volna, csak sajnos nem tehettem, mert nem akartam elcseszni mások programját (családomnak a karácsonyát, mert csak depressziós fejjel ültem volna az ebéden, a szilvesztert, ami miatt egy barátom csak miattam jönne haza). Úgyhogy januárban kidobtam :D Addig meg játszottam hogy minden oké.
2023. dec. 9. 06:07
 6/6 anonim ***** válasza:
81%

Szilveszterkor ill elotte atmentunk vmi haverjához akinek ott volt a nője(volt c.ganypr.sti), aztan ott flörtöltek a csajjal.

Aztán behisutiztem hazamentem ő meg elment veluk bulizni.

En meg kóvalyogtam egyedul az utcan szilveszterkor mint egy kóbor kutya.

2023. dec. 9. 09:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!