Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjemet idegesíti a bénázás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjemet idegesíti a bénázásom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem tudom megítélni, hogy valóban béna vagyok-e vagy sem, talán nem is ez az egész lényege.

Vannak dolgok, amiket elrontok és ilyenkor a férjem kiakad rám, bunkón beszél velem. Változtatnék, de egyszerűen nem tudom, hogy a bénaságomon hogy tudnék. Én csak élem az életem, csinálom a dolgaimat a képességeimhez mérten, de ez nem mindig ér fel az ő elvásáraihoz. Autóvezetéstől elkezdve a hétköznapi kis dolgokon keresztül.

2023. dec. 7. 13:35
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Házasság előtt nem volt ilyen. Eddig nyugiban éltünk, de az utóbbi időben sokmindent kell csinálni, így sok lehetőségem van hibázni.

Mondtam neki, hogy rosszul esik, ha bunkó hangnemben beszél velem, de mostmár azon is kiakadt, hogy ne bunkózzam le mindenért.

2023. dec. 7. 14:27
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon feszült lehet a légkör nálatok.

Amit leírsz, az csak tünet.

Mi lehet az igazi probléma?

2023. dec. 7. 14:37
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Miket kell csinálni? Eddig ki csinálta? Miért neked kell csinálni, ha ő csinálja jobban?
2023. dec. 7. 14:38
 14/18 A kérdező kommentje:

"Miket kell csinálni? Eddig ki csinálta? Miért neked kell csinálni, ha ő csinálja jobban?"

Lakókocsival járjuk a világot. Húzni-vonni kell a kocsit, manőverezni vele, tölteni a vizeskannákat, üríteni a szürke és feketevizet, leürítő helyet találni, gázpalackot cserélni. Kitalálni hova megyünk legközelebb, ha bekopog a rendőr, akkor vele kell beszélni, ezzel párhuzamosan olyan országokban kell intézni az orvosi vizsgálatokat, ahol nem beszélnek rendesen angolul. Ki kell találni, hogy kell a pályadíjakat befizetni (vannak országok, ahol a neten kell beregisztrálni, mert online megy.). Ha elromlik valami, javítani kell, alkatrészt keresni, stb.

2023. dec. 7. 14:47
 15/18 anonim ***** válasza:
12%
Sok nő egyszerűen bénácska. Nincs ezen mit szépíteni. Ha valamihez nem értek, inkabb ráhagyom a férfiemberre.
2023. dec. 7. 14:59
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

"Legutóbb például nem csavartam jól rá a kupakot egy tartályra és a tartalma befolyt az autóba olyan helyekre is, ahonnan ki sem lehet törölni. És nagyon büdös."

Ezért én is kiakadnék.

Ez nem ügyesség kérdése, hanem odafigyelésé. Vagyis, ha érdekelne, hogy ne ömöljön ki a palack tartalma az autóban, akkor figyelnél rá, hogy jól csavartad-e rá. Namost olyan emberrel én se tudnék állandó konfliktusok nélkül együtt élni, akit nem érdekel, hogy kiömlik-e egy palacknyi büdös folyadék a kocsiban vagy sem.

2023. dec. 7. 15:04
 17/18 anonim ***** válasza:
48%

"csinálom a dolgaimat a képességeimhez mérten, de ez nem mindig ér fel az ő elvásáraihoz"

Miért olyan fontosak neked az ő elvárásai? Függsz tőle, és azért hagyod, hogy bunkó legyen veled? Muszáj vele lenned/maradnod?

2023. dec. 7. 15:31
 18/18 anonim ***** válasza:
68%

#16, ki mondta, hogy nem érdekli, hogy kiömlik az a nyomorult lötty? Tuti te még soha nem csesztél el semmit...

A #8-nak igaza van. Minél többet b@sztatja ez az aranyember, annál inkább stresszel. Végül már a legegyszerűbb dolgokat sem fogja tudni megcsinálni.

Kérdező, mi ez az utazgatás? Ha azért fogtatok bele, hogy élvezzétek egy kicsit az életet, van egy rossz hírem...

2023. dec. 7. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!