Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Teljes mértékbe...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Teljes mértékben megbízok benne de tartok a bénázásoktól, többi lent

Figyelt kérdés

Lehet rossz kategóriába tettem ezt a kérdést ezért viszont bocsánat..

Van egy fiú 3 éve ismerem Budapesti a fiú én meg tőle 45percre élek..

Keveset találkoztunk így 2 év kihagyás után augusztus 8.-án és augusztus 28.-án találkoztunk, Terveztük már az együtt létet de tartok pár dolog miatt, teljes mértékben megbízok a fiúban és ezt tudja is jól, Nem az miatt tartok amire legtöbbötök tippelne, hanem a bénázásoktól és attól hogy selejtes az óvszer.. viszont a kövi talira tervezzük az együtt létet és nem tudom mit tegyek, nagyon szeretem a fiút de kéne bíztatás vagy egy pár ötlet vagy tipp amit tudnom kéne mindenek elött, negatívitástól kérlek hanyagoljatok

2021. szept. 2. 17:40
 1/4 anonim ***** válasza:
86%

Írásodbol tippelve szűz lehetsz, ha a bénázástól tartasz. Legalábbis gondolom. És 2 éve nem találkoztatok, együtt vagytok egyáltalán vagy ez milyen kapcsolat akar lenni?

Na mindegy, ha bénáztok max nevettek egy jót. Nincs ebben semmi extra, nem kell felfújni a dolgot.

2021. szept. 2. 17:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Jaja, a szex ilyen. Fel kell hozzá nőni.

De am azzal a sráccal 3 éve "vagy együtt", alig találkoztatok de már oda is adnád magad neki? Hát jó, végülis a te dolgod.

Amúgy, ha pettingeltetek volna akkor most már egyből tapasztaltabb lennél és nem izgulnál azon, hogy bénázol...

2021. szept. 2. 18:01
 3/4 anonim ***** válasza:
89%

45 percre laktok egymástól, de alig találkoztatok. Ne haragudj, én a suliba 50 perc alatt érek be, minden nap ennyit utazom. Van, aki még messzebbről jár be. 45 perc utazás hol sok?

Egyébként nem kell rögtön szexelni, lehet pettingelni, kiismerni egymást először.

2021. szept. 2. 18:16
 4/4 anonim ***** válasza:
91%

Ez eléggé gyenge történet, akit 3éves ismersz és ennyire joban vagy vele meg minden és még csak nem is nagyon találkoztok de már szexet tervezitek együtt, megbizol benne meg stb.

Sajnos azt kell h mondjam naív vagy, ha rendeset szándékai lennének egy komoly kapcsolatot szeretne veled szinte mindig csak veled lenne, a közeledben sűrűn találkoznátok programokat csinálnátok stb 50perc semmi neked se neki se. Itt csak arrol van szo h megfektetne minimális idő és energia befektetés mellett, dumálással lesz egy kosza numerája vagy esetleg több ha talonban tart, neki csak egy a sok közül neked lehet több mert beleképzelsz dolgokat szerelmet ezt meg azt, de fixen sérülni fogsz és nem lesz szép vége. Az nem bénázás amiről te beszélsz hanem hiba százelék, eléggé szűznek tűnsz te nekem sajnos és ez a lehető legroszabb kombináció egy naiv lány egy manipulátor és előre megbeszélt fix szex.

Már eldöntötted h lefekszel vele, ez ellen már senki sem tehet semmit, maximum te. De majd ha megtörtént úgy is rájössz h az élet nem olyan mint a filmekben sorikban vagy animékben, a nagybetűs szerelem lángolás nagyon sokszor csak beképzelés és hitegetés. Nagyon ritkán kölcsönös és még ritkábban az amire az ember vár. Én a helyedben nem tenném, de nem vagyok a helyedben nem negativitás de ez meghatározó dolog lesz az életedben egy darabig és azért egy szar elmény egy szar élmény de ne legyen igazam. De majd rájössz úgy is hamarosan.

2021. szept. 3. 21:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!