Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csődtömeg vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

29 éves vagyok. A párommal 7 éve alkotunk egy párt.

Igazából keveset vagyunk együtt mivel külföldön dolgozik és csak hétvégén jár haza.

20 hónapos iker párunk van közös , és neki van egy nagy lánya még előző kapcsolatából.

Sajnos a kapcsolatunk az ő részéről, vagyis szerinte rossz. Pedig próbálok mindent megtenni hogy minden rendben legyen. Szerinte én trehány , hanyag vagyok , mert nem csillog villog minden a házában. Mert hát tudni illik ez az ő háza. Sajnos szegény családból jöttem, örök életemben dolgoztam mégsem tudok semmit felmutatni. Ezt folyton hozzám is vágja. Azt mondta csődtömeg vagyok. Semmihez nem értek, nem csinálok semmit jól. Csak a pénzt költöm. Hozzá teszem, nekem van saját jövedelmem , igaz nem sok 170 ezer Ft plusz a csp. De azért mégis valami.

Nem veszek felesleges dolgokat, magamra szinte semmit nem költök. Már el vagyok küldve innen , egy csomószor elküldött.. mindig mondtam neki hogy sajnos nincs hová mennem , amíg nem kapok egy önkormányzati lakást. Az igény már bevan adva , de várni kell ..

Nagyon fáj hogy így vagyunk annak ellenére hogy tényleg mindent próbálok az ő kedve szerint csinálni. Dohányzom.. ez a másik hatalmas bűnöm a szemében. Örökké ezzel szívja a vérem. Csak ehez értek, stb..

De viszont vannak jó napok. Amikor kedves , aranyos megértő stb .. de amikor a munkahelyen felidegesitik akkor sajnos mindig rajtam csattan . Ti mit tennétek a helyemben?

2023. dec. 6. 21:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
86%
Én leszoknék a cigiről, és rászoknék valami hobbira.
2023. dec. 6. 21:31
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért szültél egy ilyen embernek? Ez egy tapló. Költözz el, ahogy tudsz.
2023. dec. 6. 21:31
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
A cigizés valóban nem a legjobb dolog, ha alapból keveset keresel és ott a 2 gyerek, viszont a párod egy f*szfejnek tűnik így leírás alapján.
2023. dec. 6. 21:42
 4/19 anonim ***** válasza:
63%

"amikor a munkahelyen felidegesitik" - tűrje, basszus.

Ez olyan, mint amikor valaki írja, hogy a párja munkája stresszes, aztán kiderül, hogy targoncázik. Én meg azt hiszem, hogy agysebész, mert na, az tényleg stresszes.

2023. dec. 6. 21:53
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha akad lakás lépj le!
2023. dec. 6. 22:12
 6/19 anonim ***** válasza:
35%
Agysebész a munka nehézsége miatt stresszes, targonca a munkakörülmények, főnök és munkatársak miatt.
2023. dec. 6. 22:49
 7/19 anonim ***** válasza:
79%
Nem vagy csődtömeg, de szerintem te azért ez a sztorit nagyon szépen úgy írtad le, hogy te vagy az ártatlan kis bárány, a párod meg az ördög. Én értem, hogy mi a baja. Az a baj, hogy ő húzza a belét külföldön, messze a családjától, gyerekeitől, tőled és te olyan baromságokra költöd a pénzt, mint a cigi. Igen, a cigaretta Magyarországon luxus cikké vált. Ára miatt nagyrészt azok engedhetik meg, akik tehetősebb anyagi helyzetben vannak. Valószínűleg ti nem vagytok ebben a szituációban. Hát nem lenne klassz letenni és mondjuk az árából venni valamit az ikreknek? Ugye, hogy klassz lenne? Szerintem is! A havi jövedelem gondolom a gyed + 12 000 ftos családi pótlék. Ez lepkefing drága csillag! Szerintem te dolgozni nem akarsz. Pedig az ikrek lassan 2 évesek. Bőven mehetnének bölcsődébe, hogy te is többet tudj rakni bele a családi kasszàba. Nem, te várod, hogy az urad nyomja a lóvét és ide jössz panaszkodni meg önigazolni, hogy igen, te király vagy és a párod a szemét. Én nem így làtom sajnálatos módon. Ha meg kapsz önkormányzati lakást, tedd össze a két kezedet, mert manapság nem könnyű semmilyen lakáshoz jutni, ami nem méregdrága vételáras (alsó hangon 30 millió) vagy albérlet (havi 150-200 ezer Ft + 2 havi kaució). Egyszerűen nem csinálsz semmit, nem keresed a pénzt, csak elveszel, nem vagy önálló, nem tiszta a lakás szerinte stb. Erre mondta neked azt amire megsértődtél annyira. Tessék kicsit önállósodni, kicsit a talpadra állni, mert ha egyedülálló anyuka leszel két kicsi gyerekkel, akkor borzasztóan nehéz dolgod lesz, ha ennyire teszetosza vagy. A kapcsolatot pedig te érzed, hogy rendbe lehet e hozni. Bár, ha te önkormányzati lakásért kuncsorogsz, nyilván te sem akarod megmenteni a kapcsolatot. Csak keresed az önigazolást, hogy te nem töltsd el. De, sajnos, hogy ebben a helyzetben vagytok ez pontosan ugyanannyira a te hibád, mint a párodé. Én amúgy az ő verzióját is meghallgatnàm!
2023. dec. 6. 22:57
 8/19 anonim ***** válasza:
54%

* Csak keresed az önigazolást, hogy te nem toltad el.

Bocsi, a telefon kijavította és nem vettem észre az elírást!

2023. dec. 6. 23:00
 9/19 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem még ha nem cigiznél akkor is lenne valami negatív része feléd. Ez olyan, mint ha van rajta sapka, nincs rajta sapka! Le rakod a cigit mi változna kettőtök között? Szerintem semmi. Jövedelem nélkül lennél akkor sem beszélhetne így veled. Ti kapcsolatotok kihűlt, mert a gyermekeim anyját nem küldöm el még akkor sem ha cigizik és nincs jövedelme. Én a helyedben lelépnék ha adódna egy lehetőség.
2023. dec. 7. 06:52
 10/19 anonim ***** válasza:
90%

A helyedben azt tenném, hogy mikor legközelebb hazamegy, akkor összepakolom a bőröndöm és elmegyek a bús pi.csába, ő meg maradjon ott az ikrekkel a házában. Sok boldogságot!

Aztán megnézném, hogy áll a szája pár hónappal később, ha mindent neki kell egyedül megoldania. Te meg egyedül él tudsz menni dolgozni, ki tudsz venni szobát, mehetsz munkásszállóra, esetleg külföldre. Talpra tudsz állni, tudsz félretenni. Akkor is, ha a két gyerek után fizetsz gyerektartást.

Téged ugyanis kidobhat, de a két saját gyerekét nem. (Illetve téged se, de erről ügyvéddel kell beszélned!)

Hány gyereket szeretne még úgy legyártani, hogy semmi felelőssége nincs, és megunta az anyát, akkor egész család mehet a pichába?

Ideje, hogy szembesítsd vele, hogy ez nem így működik. De mutassa meg nyugodtan, hogy ö jobban csinálja!

Ja, hogy ezt azért te se...?

Ebben az esetben meg kapd össze magad! Tedd le a cigit, minden szempontból jó döntés lenne. Aztán meg takarítsd ki azt a k.urva lakást! A mártírkodás még egy kapcsolatot nem mentett meg.

Viszont innentől nyugodtan hangoztasd, hogy téged kitehet, de egyedül fogsz menni. Az ikreket nem viszed az utcára, ő meg nem dobhatja ki őket. Aztán meglátjuk, hogy fog pénzt keresni...

2023. dec. 7. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!