Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan akar így megoldást?

Figyelt kérdés

Mélyponton vagyunk a kapcsolatunkban. A kommunikációban mindig félre megy vlmi,vagy nem megy át ahogy szeretném.

Én igyekszek a kéréseit betartani és éreztetni hogy fontos nekem.

Viszont ő az iranyomba semmit nem tesz, olyat ami nekem fontos.

Pl kértem főzzön teát,erre nem főzök a tiéd finomabb.

Tudom h én is meg tudom csinálni de semmi kedveskedes nincs felém.

2023. dec. 5. 21:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy,ezt el kell engedni...halott ügy.
2023. dec. 5. 22:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, ha csak te akarsz tenni a kapcsolatért nem fog működni.
2023. dec. 5. 22:15
 3/9 anonim ***** válasza:
25%

:D :D :D

Miért kéred, hogy főzzön, ha a tied finomabb? Csak ebből tudom, hogy te vagy a nő. Hülyeséget kérsz. Évek óta együtt lehettek, tök alap dolognál tudod, hogy jobban csinálod, mégis tőle kéred, hogy csinálja - ami rosszabb lesz. Talán majd ha az 1000. teát megfőzi, akkor utolér?

MEGÉRDEMLED!!!! Te választottad őt. Normális pasi tőled is finomabb teát főzne és teakészítés közben a konyhapulton ki is nyalna. De neked pont az idióta kell. Neked EZ JÁR!!!!!! Örökké. Normális pasinak sose adj esélyt. És ne is írj ide ki kérdést, senkit nem érdekel a nyomorod.

2023. dec. 5. 22:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar megoldás. Te akarod csak.
2023. dec. 5. 22:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Van gyerek? Ha igen akkor keressetek fel egy párterapot. Ha nincs gyerek akkor mindketten jobban jártok ha ezt a agóniát lezárjátok és új irányba néztek szét ahol még boldogok lehettek. A párod nem akar semmiféle megoldást, tűz nuku, a megszokás tartja egyben ezt a kapcsolatnak nevezett valamit. Tényleg így akarod leélni a hátralévő életedet?
2023. dec. 5. 22:30
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez is a te kérdésed ugye?

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Meg a terhes vagyok nem rendelhettem gyrost is? :D Ugyanabban a buta, világtalan vakegér stílusban íródott az összes.

2023. dec. 5. 22:35
 7/9 A kérdező kommentje:
Ez egyik se az én kérdésem. 3as pasi vagyok de ne zavarjon.
2023. dec. 5. 23:11
 8/9 anonim ***** válasza:

mi a gond? mindenkinek azt kell csinálni amit akar és jó benne. így a munka is megoszlik magától.

azokat a feladatokat amit senki sem szeret de muszáj megcsinálni 50-50 be fel lehet osztani.

ha nem akarsz teát csinál és ő sem akar akkor nem lesz tea a kis tea filterek szomorúan ott maradnak a dobozban ettől függetlenül semmi baj nem történik.

csak akkor bunkó ha pl te beteg vagy és ebben az esetben nem csinál neked pl kamilla teát egy beteg embernek főleg ha a párod az csinálsz teát ha kér.

amúgy meg nem bunkó.

2023. dec. 5. 23:13
 9/9 A kérdező kommentje:

Reggel össze készítem a cuccokat amit a munkába visz, vagy kihozom a biciklit. Úgy érzem ezekkel figyelek rá. Intézem az ügyeit, reggel korán elkísértem orvoshoz mert mondta h nem kell, de csak azért h jól essen neki.

Stb

2023. dec. 5. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!