Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan akar így megoldást?
Mélyponton vagyunk a kapcsolatunkban. A kommunikációban mindig félre megy vlmi,vagy nem megy át ahogy szeretném.
Én igyekszek a kéréseit betartani és éreztetni hogy fontos nekem.
Viszont ő az iranyomba semmit nem tesz, olyat ami nekem fontos.
Pl kértem főzzön teát,erre nem főzök a tiéd finomabb.
Tudom h én is meg tudom csinálni de semmi kedveskedes nincs felém.
:D :D :D
Miért kéred, hogy főzzön, ha a tied finomabb? Csak ebből tudom, hogy te vagy a nő. Hülyeséget kérsz. Évek óta együtt lehettek, tök alap dolognál tudod, hogy jobban csinálod, mégis tőle kéred, hogy csinálja - ami rosszabb lesz. Talán majd ha az 1000. teát megfőzi, akkor utolér?
MEGÉRDEMLED!!!! Te választottad őt. Normális pasi tőled is finomabb teát főzne és teakészítés közben a konyhapulton ki is nyalna. De neked pont az idióta kell. Neked EZ JÁR!!!!!! Örökké. Normális pasinak sose adj esélyt. És ne is írj ide ki kérdést, senkit nem érdekel a nyomorod.
Ez is a te kérdésed ugye?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Meg a terhes vagyok nem rendelhettem gyrost is? :D Ugyanabban a buta, világtalan vakegér stílusban íródott az összes.
mi a gond? mindenkinek azt kell csinálni amit akar és jó benne. így a munka is megoszlik magától.
azokat a feladatokat amit senki sem szeret de muszáj megcsinálni 50-50 be fel lehet osztani.
ha nem akarsz teát csinál és ő sem akar akkor nem lesz tea a kis tea filterek szomorúan ott maradnak a dobozban ettől függetlenül semmi baj nem történik.
csak akkor bunkó ha pl te beteg vagy és ebben az esetben nem csinál neked pl kamilla teát egy beteg embernek főleg ha a párod az csinálsz teát ha kér.
amúgy meg nem bunkó.
Reggel össze készítem a cuccokat amit a munkába visz, vagy kihozom a biciklit. Úgy érzem ezekkel figyelek rá. Intézem az ügyeit, reggel korán elkísértem orvoshoz mert mondta h nem kell, de csak azért h jól essen neki.
Stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!