Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a helyzetben mi a legjobb amit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Egy szakèrtő válaszára lenne szükségem, mivel nagyon szétestem és már nem tudok racionálisan gondolkodni, a barátaim meg nem tudnak segíteni, innen várok segítséget. A történetem az igazából hogy a párom nárcisztikus, gonosz velem, de nagyon szeretem őt, nem tudnám elengedni soha. Már minden méltóságomat odaadtam érte. Lényeg az, hogy nagyon megbántott, a napokban elkezdett beszélni egy exével, azóta nagyon rottyon vagyok. Nagyon depressziós vagyok és ideges és szomorú. De ő nem érti mi ezzel a probléma, majd 4-5 nagy nyavajgàsom sírásom után, ő talàlt egy vicc kategorias okot ami miatt megharagudott rám, az ok igazából annyi, hogy segítenie kellett feltakarítani egy tejfölt amit leejtettem. Azóta nem szól hozzàm, valaszeg nem ezt mondanà oknak ha rákérdeznék, hanem azt h elege van a hisztimből. A célom pedig az hogy emberként nézzen rám, talán ha könyörögnék neki megbocsátana, de nem ezt akarom, azt akarom, hogy érezze és tudja h bántott engem és végre felfogja, hogy nem tehet meg velem bármit. Valami tanàcs? Ha nem könyörgök neki lehetséges lenne hogy pàr nap múlva ő fog nekem?
2023. dec. 5. 11:03
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Te élvezed ezt a drámát, harcot kínlódást. Majd te megmented. Majd te harcolsz. Te látod a szemében. Hagyd akkor magad tönkretenni. Egyelőre mentálisan - jó úton jársz, olvasva a regényszerű litániádat - majd később fizikailag is.
2023. dec. 7. 13:26
 22/32 A kérdező kommentje:

20-as

Ateista vagyok, hogy jön ide a mártírkodás? De most már nagyon is érdekelne hogy melyik mondatom tűnt vallási jellegűnek?

2023. dec. 8. 00:32
 23/32 A kérdező kommentje:
21-es nincsennek ehhez hasonló fétiseim, mindig is gyűlöltem a dràmát és a kinlódást, nem akarok harcolni, csak egy egészséges biztonságos nyugalmas èrzetet szeretnék, veszteség és szenvedés nélkül. Csupán ennyit!
2023. dec. 8. 00:36
 24/32 anonim ***** válasza:
69%

Mártírkodás:

Egy elméletért, hitért, gondolatért áldozza fel az életét…

Lehetsz ám ateista vagy autista úgy is ha ismered a szavak jelentését anélkül, hogy a szádbarágják.

2023. dec. 8. 07:44
 25/32 anonim ***** válasza:
Teljesen fogalmatlan vagy kerdezo. Alap dolgokkal nem vagy tisztaban. Felvetted az aldozati szerepet, akit mindenki bant, itt is. Kozben nulla onertekelesed van. A depresszio szot is hasznalod, pedig azt sem tudod, hogy mit jelent. Neked nem kapcsolat kene, hanem egyedullet, hogy magadra maradj a gondolataiddal, ujra tud gondolni az eleted, a hibaid, a sikereid. Tudom, szamodra ez elviselhetetlen lenne, egyedul, onmagaddal.
2023. dec. 8. 09:27
 26/32 A kérdező kommentje:
24-es a mártírkodás lehet kifejezetten vallàsi jellegű is, nézz utána
2023. dec. 9. 02:32
 27/32 A kérdező kommentje:
25-ös inkàbb nem szeretném folytatni ezt a kérdezősdit, választ akartam, de nem kaptam, majd kitalálok magamtól, de köszi a tanácsot, ereimet is vágjam fel, azt elfelejtetted odaírni, tudod mi a baj, mindenki mást lát belém, ebben lehet áldozat vagyok, de lehet hogy mások meg az én áldozataim, nem mondom hogy olyan k*rva jó ember vagyok, ha ezt szeretnéd hallani, ugyan sosem fogod megtudni milyen, de ha barátok lennénk, sosem tudnád hogy mégis mekkora szemét vagyok, hm talán két valóságom van, az egyik az enyém, a màsik pedig a téveszme amit felállitok, a szerelemhez ugyan nem értek, de ha kell az összes titkodat megszerzem egy nap alatt, de nem tudod mikor okoz fájdalmat, úgy nézek ki mint egy aranyos angyal, az emberek elkerülik a szociopaták tekintetét, oh mégis miért, a páromnak sosem ártottam egyszer sem, de tudod, ha így előitéletesen megítélsz valakit, akkor még pofára is eshetsz, nem vagyok jól magamba, mert 10 perc magány előidézi az ilyesfajta gondolataimat, irónikus nem?
2023. dec. 9. 02:43
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Igazabol leirtad a korkepedet. Mar csak egy pszichologusnak kene mindezt elmondanod.
2023. dec. 9. 11:32
 29/32 anonim ***** válasza:
26- nem nekem kell szavak jelentését értelmeznem, ahogy te is leírtad “LEHET”
2023. dec. 9. 16:04
 30/32 anonim ***** válasza:

Azért nem kaptál olyan választ, amit vártál, amitől majd varázsütésre normális lesz az idióta pasid, mert ilyen megoldás nem létezik.

Rossz emberrel kezdesz.

2023. dec. 11. 09:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!