Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a kínos helyzetben mit lehet tenni, ha az egyik legjobb barátnőmnek is az a fiú tetszik, aki nekem is?
Állj a sarkadra kedves kérdező és szerezd vissza azt ami a tied.
De ezt ugy tedd meg, hogy a srác ne vegyen észre abbo lsemmit hogy érte küzdötök mindketten mert akkor a sztatoszféráig fog emelkedni az egója. :D
Suliban hivd el asrácot valahova. Menjetekmásik presszóba:
"szia képzeld hallottam valami helyre a városban lenne kedved eljönni velem megnézni?"
ennyi. ÉS a barátnödnek is igzaa van mert ez nem valami ovodás játék hogy stipi stopi... te nem modntad, hogy kell neked nem tettél érte semmit igy jogos, hogy ö is beprobálkozik. :)
kérdező! az vagyok aki az első kommentet írta.
komolyra fordítva a szót, le írom a történetem :D hasonló szituban voltam az akkori legjobb barátommal vagy 8-10évvel ezelőtt. igaz ő egy féreg volt mert nem állt ki nyíltan, hogy tetszik neki hanem "titokban" felszedte a csajt. sőt nekem még fikázta is hogy csúnya a feje. azóta nem beszéltünk vele, viszont hallottam, hogy nemsokára összeházasodnak, így utólag örülök nekik. szóval bármi lesz, valaki szívni fog, ha nem ültök le és beszélitek meg. mellesleg legokosabb lenne, ha mindketten letennétek egy srácról. mi az hogy nem tud választani? ez a legszánalmasabb dolog. lehet majd úgy dönt, hogy feldob egy 20 forintost vagy hasonló. nyilván még fiatalok vagytok és hülyék, de attól még lehet bennetek tartás.
Kedves kérdező!:)
abszolút az utolsó válaszadóval értek egyet,hagyjátok a francba a pasit....megéri nektek hogy ràmenjen a barátságotok???ebbe gondolkodj....mert ha egyikõtökkel összejön a màsiknak rohadt szar lesz és erre ràmegy a kapcsolatotok!Hidd el tapasztalat!Hasonlòképpen jàrtam mint az utolsô vàlaszadò...2 évvel ezelõtt nekem és a legjobb baràtnõmnek is ugyanaz a pasi tetszett meg,nos a baràtnõmba nem szorult túl sok gerinc a hàtam mögött lefeküdt a pasival és õk még össze se hàzasodtak....:D
Na szòval lényeg a lényeg a mi baràtsàgunk ràment erre szerintem ti ne hagyjàtok,hogy elfajuljon a helyzet hagyjàtok hadd menjen ez a hatàrozott fiatalember az útjàra!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!