Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindketten belekényelmesedtunk a kapcsolatba?
Közös célokkal jöttünk össze, de aztán össze költözés után se lett belőle semmi, csak szóba került ennyi de lépés nem történt.
Azt hittem egymást segítve gyarapodunk, de én úgy érzem ez nem így van..és elbeszélünk egymás mellett már rég. Folyamatosan azt érzem hogy teszi rám a nyomast mintha ő nem hibázott volna hogy itt tartunk
..
Viszont egy egy komoly beszélgetés során ilyeneket mondott már:
Nem vagyok itt boldog,
Nem tudom miert vagyok még itt
Ha " ezt mondod " kimegyek az ajtón és nem jövök vissza,
Vagy " bele élvezel egy zsepibe és felszívom injekciós tűvel..komolyan ( ezt ma mondta),
Sokszor 2 3 órát sírt már..
De amugy komolyan fåszert irsz ki ketnaponta a mukormos nodrol kerdest?
Szerintem te valami elmebeteg vagy
Pedig leírtam! Kitalálod, hogy miért nem akarsz gyereket, mi kell még hozzá, és azt mennyi idő elérni és milyen módon fogod elérni. Így ha mondjuk az kell, hogy betöltsd a harmincat, és 28 vagy, megmondod neki, hogy ezt így szeretnéd. Nyilván valami értelmes kellene, pl befejezem ezt a tanfolyamot, hogy jobb munkát tudjak szerezni, erre még kérek egy évet, utána jöhet a babaprojekt, mert biztosabbnak érzem a megélhetést. Vagy, hogy ledolgozok még 1 évet ezen a munkahelyen, hogy jobb szívvel tudjak majd kivenni szabit/felvenni hitelt.
Ha azt érzed, hogy "jajj hát még nem tudom miért, de még nem", akkor meg átverted és jogosan téged okol, ilyenkor kell szakítani.
De te full nem szereted ezt a not, folyton szapulod, csaladot szeretne es azt sem adod meg neki, aztan csodalkozol, hogy kezd eldurvulni meg kezd egyre inkabb megkeseredett lenni. Ember, mar orakat sir, engedd mar el.
Vagy ha nem akarod elengedni, mert gondolom tudod, hogy soha senki mast nem tudnal felszedni helyette, akkor viszont szedd ossze magad, legyel vele normalis. Vedd felesegul, legyel vele kedves, add meg neki amit akar es tedd boldogga.
De ez igy nem megy, hogy nem szakitasz, csak siman gêci vagy vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!