Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem de mégis vannak kétségeim. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

A párommal házasságra készülődünk.Szeressük egymást és sokáig boldogok voltunk együtt. Mégis problémák kezdtek el bejönni még a párkapcsolatunk közepe fele. Kiderült hogy a nárcisztikus anyós miatt történik mindez.

A párom elmondta hogy nem tud kiszakadni a családi fészekből csak házasság útján.(konkrétan megfolytsák és nem eresztik) Ezért is döntöttünk az esküvő mellett. A párom sokat küzd a kapcsolatunkért. Azt mondta mindent megtesz hogy könnyebb legyen nekünk, mégis az anyós probléma egyre rosszabb. Velem is nem egyszer állt szembe, egy nagyon de nagyon problémás nőröl van szó akinek ha nem tetszik valami akkor nagyon csúnya dolgokra képes. Az esküvőt is ő akarja szervezni amit próbálunk kontrollba tartani de sajnos nem megy. (A párom fizetése a közös házunkra megy el, az enyém a háztartási kellékekre és a bútorokra, a szüleim pedig nem állnak olyan fényesen anyagilag) Igaz, fiatalok vagyunk, de már mindketten dolgozunk és van saját jövedelmünk. A párom sokat keres, egyedül is fel tudná tartani magát csak ugyebár a közös házunk( ami a szomszédos ház a náci anyós mellett)

Nagyon de nagyon segíteni akarok rajta mégis néha úgy érzem csak menekülni akar a náci anyukájától és ezért akar elvenni.

Én már többször mondtam neki hogy nem kell erőltesse ha nem akarja, a házasság komoly dolog. Megértem a helyzetét és segítek neki bármibem. De hallani sem akar ilyenekről. Mindig azt mondja szeret. Én tudom is nagyon jól csak sokszor durva a beszéde velem szemben és nem fogad el semmilyen segítséget... Pedig sokszor a munka és minden egyéb miatt ki van készülve.

Nálam a szülők nyugisabbak. Mégis egyfolytában bizonytalanítanak el és engem is befolyásolnak. Nagyon nehéz, szeressük egymást de mégis mindketten össze roskadunk a nyomás alatt...

Ahogy telik az idő úgy leszünk őszintébbek egymással viszont... Van egy furcsa érzésem ami nem hagy nyugodni...

Erre még rá tesz egy lapáttal a szexualitás. Ugyanis bizonyos okok miatt házasságig nem akarunk lefeküdni egymással. Viszont szexuális tevékenységekben benne vagyunk. Mint példálul a orális szex meg kézzel történő kielégités.(maga a behatolás a tabu) Én mindig megcsinálom neki, nem okoz nehézséget, minden egyes alkalommal örömet okozok neki, minden tudásom szerint. Viszont fordítva már más a helyzet. Próbálok neki segíteni hogy sikerüljön neki is viszont meg sem halja és csinálja a fejem után ami egyáltalán nem jó és fáj, vagy semmit sem érzek.( ez azt is jelenti, hogy nem sikerült a csúcsra jutnom egyszer sem) Egyszer kétszer eljátszottam neki mikor nagyon nagyon próbálkozott és még szót is fogadott nekem de ez 10 alkalomból 2x maximum. A megjátszásom amúgy sem lehetett túl meggyöző mert gyanakodott,viszont nem törődött sokat vele.

Végül elmondtam neki mikor volt egy komoly beszélgetésünk. Nem annyira érdekelte és mindha semmi nem történt volna, ugyan úgy ment minden. Én megcsináltam neki. Ő mikor kedve volt hozzá és azt is úgy né. Mondtam is neki fejezze mert kellemetlen.

Sokat beszél arról hogy majd házasságban milyen jó lesz, hogy ő mennyire oda figyel az Ágyban az ilyenekre. Meg hova megyünk nyaralni meg ilyesmi.(sajnos eddig a toxik környezet miatt nem volt lehetőségünk rá, csak pár alkalommal) Látom is a szeretetet benne... Mégis félek hogy saját magát is átveri ezekkel. Lehet én gondolom túl a dolgot. Mégis mielőtt történt a lánykérés durva veszekedések voltak, többször akartunk szakítani... És tudom hogy a szülők miatt volt mégis valahol a szívem mélyén kételkedek, tényleg nem tudom mit kellene tennem hogy tényleg mindketten boldogok legyünk

2023. dec. 1. 00:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne reménykedj. A házasság nem fogja megváltoztatni az alap jellemét soha. Önzőnek önző marad az ágyban is, és az anyja iránti defektje is megmarad mindaddig, amíg anyuci élni fog. Anyuci sem fogja sosem tiszteletben tartani azt, hogy a fiának első helyen már a házasságának kell lennie.

Még ma otthagynám ezt a defektes famíliát.

2023. dec. 1. 04:35
 2/8 anonim ***** válasza:
77%

Nem szeressük hanem szeretjük egymást. Nem konkrétan megfolytsák hanem megfojtják...még sorolhatnám. Elég suttyók vagytok.

Még házasok sem vagytok, de egyikőtök fizetése a közös házra megy? Házasság előtt nincs szex? Komolyan, mintha egy rossz paródiát olvasnék, ilyen a világon nincs. Nem való nektek a párkapcsolat...vagy lehet mégis azt mondanám, addig jó, míg csak egymást boldogítjátok.

2023. dec. 1. 04:37
 3/8 anonim ***** válasza:
71%

Pátyolgasd alelkét, rendezd be a házát, ami kizárólag az övé. Terhére van az anyja, házasságba menekül, de mellé építkezik.

És szeret. Ja!

🙄🫣

Akarsz minden napra egy anyós látogatást, fűszerezve azzal, hogy te nulla vagy feleségnek, nem tudsz főzni, háztartást vezetni, gyereket nevelni, de majd ő segít?!

Ha vagy olyan hülye, hogy ebbe belemész, legalább a bútorok és egyéb ingóságok számláit a nevedre írasd és jól tedd el, mert onnan ki leszel ebrudalva.

A szenvedô vőlegényed anyucitól nem tud ugyanis elszakadni.

( Ps.: javaslok egy helyesírási tangolyamot is.)

2023. dec. 1. 05:35
 4/8 anonim ***** válasza:
tanfolyamot
2023. dec. 1. 05:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Ezek az epikus (hősies) küzdelmek a kapcsolatokért. Győzelmet ritkán látni.
2023. dec. 1. 07:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Fuh, ez a kapcsolat nem működik, akkor miért működne házasság után?

Itt nemcsak a nárci anyós a gond. A párod önmaga két lábon járó intő jel:

"...sokszor durva a beszéde velem szemben és nem fogad el semmilyen segítséget... Pedig sokszor a munka és minden egyéb miatt ki van készülve."

Házasság, gyermekvállalás után méginkább ki lenne készülve és még jobban rajtad vezetné le!

"Én mindig megcsinálom neki, nem okoz nehézséget, minden egyes alkalommal örömet okozok neki, minden tudásom szerint. Viszont fordítva már más a helyzet."

Ez házasság után sem változna meg ha eddig cseszett rá!

Akit nem érdekel, hogy neked fáj, egyáltalán nincs azon, hogy élvezd nemhogy elélvezz azt a továbbiakban sem fogja izgatni.

Szerethetitek egymást, mint társat bizonyos fokig, bár teljesen nyilvánvaló, hogy ő nem szeret téged annyira, mint te őt!

Van alapja annak, hogy kétségeid támadtak és jobb lenne a megérzéseidre hallgatni miszerint nem férjhez kéne menni hozzá hanem elhagyni örökre! Egyértelműen meg akar szabadulni az anyjától valamilyen szinten és te vagy neki a repülőjegy hozzá!

Szerelem és kölcsönös szeretet nélkül, törődés, tisztelet nélkül miért maradnál tovább vele? Igen, könnyű írni, hogy dobd ki és hiányozna egy ideig, de inkább el kéne hagyni, mint elválni két gyermekkel vagy leélni az életed boldogtalanuk mellette!!!

2023. dec. 1. 08:23
 7/8 A kérdező kommentje:

A kedves 3-dik kommentelőnek szeretnék vállaszt írni

Sajnalom de ki kell, hogy ábrándítsalak. Tudok főzni, otthon én főzök a családomra. Mellette cukrászként dolgozok és délutánonként egy 7 hónapos kisbabára vigyázok mint beugró dadus. És igen, van, hogy éjszakázok is vele. A 9 éves húgom nevelésében is nagy szerepet vállaltam.

Anyukám munkája miatt én vezetem otthon a háztartás nagyrészét munka mellett is.

Megértem hogy komikusnak látod a helyeztet, én is sokszor.

De had ajálnjak neked egy ugyan ilyen "tangolyamot". Mert nekem a helyes írásom van a béka segge alatt, neked pedig az empátia érzése.🥰

2023. dec. 1. 11:57
 8/8 A kérdező kommentje:
Amit még el szeretnék mondani hogy mindennek ellenére vannak azért közös terveink is. Annak ellenére amilyen a helyzet akarunk saját vállalkozást nyitni és már lelkesen tervezi a külföldi nászutat. Tudom, nem segít a helyzeten csak ezt meg akartam még említeni
2023. dec. 1. 12:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!