Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a barátnőm ellenkezik, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátnőm ellenkezik, de végül kínkeservesen belemegy, akkor az is erőszak?

Figyelt kérdés
Mindig ugratom h most akkor berakom a fenekébe, erre mindig ellenkezni kezd, és nagyon élvezem. Amikor meg sokáig mondom neki ezt, akkor meg mindig azt mondja h jó akkor dugj seggbe, nem érdekel! Aztán tényleg nem ellenkezik, morcosan meg hisztizve, de mindig elterül én meg húzom le róla a ruhát :D ez én szerintem még nem erőszak, különben nem menne bele.

2023. nov. 30. 21:46
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
72%

"Leírtam az előző válaszomban. Hogy ne hagyjon el!"

Akkor nem tudok olvasni.

Na durva helyzet nagyon ez biztos. Örülök, hogy végül megszabadultál tőle!

Kérdező olvasgasd e válaszoló válaszait és gondolkodj el,hogy tudnál-e nyugodtan éldegélni és szexelgetni azzal a tudattal, hogy miattad engedte fenékbe és valószínűleg szeret. Ér-e neked annyit az anális szex. Remélhetőleg felébred és kivág, habár megtehetnéd neki azt a szívességet ha egyszer neked az anális szex olyan fontos.

2023. dec. 1. 11:29
 32/37 anonim válasza:
100%
Szia, én úgy gondolom, hogy megkellene érteni azt, hogy ha lány nem akarja, akkor ne csináld!
2023. dec. 1. 11:51
 33/37 anonim ***** válasza:
0%

HA ez erőszak, akkor minek marad?

A vicc jut eszembe, mikor a nő bemegy a rendőrségre, és elmondja, hogy megerőszakolták tegnapelőtt a hídnál, tegnap is ugyan ott, és amint itt végez, megint odamegy.

2023. dec. 1. 12:27
 34/37 anonim ***** válasza:
97%
Itt tényleg sneki nem látott még érzelmileg instabil nőt? Pedig szerintem nem olyan nehéz ilyet találni. És ezzel visszaélni bizony erőszak.
2023. dec. 1. 12:30
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Verbális erőszak,rémlik?
2023. dec. 1. 16:28
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
A lelki zsarolás is erőszak!!
2023. dec. 2. 11:35
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

Miért jó a fenekében? A kaki jobban csúszik, vagy mi?

De szerintem pont emiatt a játék miatt akarják sokan, hogy élvezik hogy a nő nem akar valamit ők meg ráveszik, a kérdező esetében már szinte erőszak.

2023. dec. 8. 17:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!