Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a páromnak,hogy nemi erőszak áldozata voltam, és úgy veszítettem el a szüzességem?
15 évesen megerőszakoltak, így veszítettem el a szüzességem. Nem beszéltem róla egy ideig senkinek. Majd lett egy barátom, neki elmondtam, és nem bírta feldolgozni, ráment a kapcsolatunk. Utána a következő alakuló kapcsolatban is így jártam. Elhatároztam többet nem beszélek róla,ha lesz valaha párom neki sem. Mostmár több,mint egy éve boldog kapcsolatban élek(jelenleg 27 éves vagyok)
A múlt hétvégén egy összebújás után a párom elkezdett mesélni arról,hogy neki milyen volt az első, majd megkérdezte tőlem is. Én pedig hazudtam,azt mondtam, semmi különös. Láthatta rajtam,hogy valami nem oké, azóta már vissza is tért a témára... Nagyon rosszul érzem magam, hogy hazudok neki, és valószínűleg sejti is,hogy nem az igazat mondtam, de nagyon félek,hogy tönkre mehet a köztünk lévő szerelem,ha ezt megtudja.
Mit tegyek?
Köszi,ha végig olvastad,és még tanácsod is megosztod!
Nem mehet tönkre a szerelem amiatt ami történt veled, hiszen nem tehetsz róla, viszont azért igen, hogy hazudsz neki, bizalmatlan vagy.
Nem tudom mióta vagytok együtt, de ha rövid ideje, akkor mondd meg neki hogy elmondod milyen volt csak nem vagy rá még kész, ha tisztel, akkor nem erőlteti tovább te meg ha felkészülsz a lelkiekben, akkor infózhatsz.
mondd el neki, hogy nem akarod elmondani, és ezt tartsa tiszteletben.
45/F
2# essel egyetértek, és szerintem mielőbb mond el neki.
Ez bizalom kérdése, az pedig a bizalom próbája is egyben, nagyon fontos egy párkapcsolatban.
Ha nem tudsz meggyőzően hazudni el kell mondani az igazat.
Egy év alatt tapasztalhatta, hogy lehet veled normálisan nemi életet élni, nem fog emiatt elhagyni.
#2 Minek írsz, ha nem tudsz olvasni?
Szerintem nem muszáj elmondani. Ez a múltad, úgy sem tud vele mit kezdeni, neked kell magadban feldolgozni.
Jah, hogy több mint egy éve? Hm, akkor már ki kellet volna alakulnia a bizalomnak, legalább olyan szinten, hogy ha megkéred, hogy ne eroltesse míg nem vagy kész megosztani vele, akkor ő nem lépi at a határt.
Nagy gond hogy hazudtál és nincs bizalom!
#3: már nem azért, de te honnan a nyavolyából szedted elő, hogy részletesen mondta el hogyan történt és a kérdezőtől ugyanazt várja el?
Semmi gáz nincs abban, hogy elmondod a párodnak mint pl. 17 évesen veszítetted el az első szerelmeddel, baráttal és otthon történt,vagy a szénakazalban. Nem értem mi ezzel a problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!