Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondjam a páromnak,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a páromnak,hogy nemi erőszak áldozata voltam, és úgy veszítettem el a szüzességem?

Figyelt kérdés

15 évesen megerőszakoltak, így veszítettem el a szüzességem. Nem beszéltem róla egy ideig senkinek. Majd lett egy barátom, neki elmondtam, és nem bírta feldolgozni, ráment a kapcsolatunk. Utána a következő alakuló kapcsolatban is így jártam. Elhatároztam többet nem beszélek róla,ha lesz valaha párom neki sem. Mostmár több,mint egy éve boldog kapcsolatban élek(jelenleg 27 éves vagyok)

A múlt hétvégén egy összebújás után a párom elkezdett mesélni arról,hogy neki milyen volt az első, majd megkérdezte tőlem is. Én pedig hazudtam,azt mondtam, semmi különös. Láthatta rajtam,hogy valami nem oké, azóta már vissza is tért a témára... Nagyon rosszul érzem magam, hogy hazudok neki, és valószínűleg sejti is,hogy nem az igazat mondtam, de nagyon félek,hogy tönkre mehet a köztünk lévő szerelem,ha ezt megtudja.

Mit tegyek?

Köszi,ha végig olvastad,és még tanácsod is megosztod!

2023. aug. 30. 14:50
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
100%

A 20 as válaszolónak teljesen igaza van mond el a barátodnak. Én is átéltem ezt jobb ha tudja a partner is.

54N

2023. szept. 3. 05:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!