Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a barátnőm ellenkezik, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátnőm ellenkezik, de végül kínkeservesen belemegy, akkor az is erőszak?

Figyelt kérdés
Mindig ugratom h most akkor berakom a fenekébe, erre mindig ellenkezni kezd, és nagyon élvezem. Amikor meg sokáig mondom neki ezt, akkor meg mindig azt mondja h jó akkor dugj seggbe, nem érdekel! Aztán tényleg nem ellenkezik, morcosan meg hisztizve, de mindig elterül én meg húzom le róla a ruhát :D ez én szerintem még nem erőszak, különben nem menne bele.

2023. nov. 30. 21:46
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
Hát engem nem is...az első ilyennél bsztalak volna pofán.
2023. nov. 30. 22:47
 12/37 A kérdező kommentje:

Most miért törölték a kommentem? -_-'

Tehát a lényeg, h nem trollkodok, hanem komoly, csak egyszerűen megnevettet a viselkedésével. Nyilván ha már nagyon nincs az ínyére akkor már harap is, abból tudom nagyjából h mikor elég. :D

2023. nov. 30. 22:56
 13/37 anonim ***** válasza:
89%

Ez erőszak

Ezt kérdezted, ez a válasz.

Egyébként nézz utána a bdsm-nek, illetve a cnc-nek. És könyörgöm, hogy ne csináld ezt, egy igazi fasznak tűnsz

2023. nov. 30. 23:02
 14/37 anonim ***** válasza:
10%
Nem az. Szerepjáték.
2023. nov. 30. 23:04
 15/37 anonim ***** válasza:
96%
Most "mindig" vagy "1x történt" ilyen? Mert mindkettő elhangzott
2023. nov. 30. 23:08
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg igenis erőszak. Saját tapasztalat. Volt olyan kapcsolatom, hogy ugyanez ment. Egyszer kipróbáltam a kedvéért, nagyon kötődtem hozzá. De nagyon nem volt jó, így megbeszéltük, hogy soha többet. Ő is rábólintott. De időről időre ő is felhozta, én persze nemet mondtam, erre elkezdett zsarolni, manipulálni, mogorváskodni meg minden, amíg végül be nem adtam a derekam. Utáltam magam érte, nagyon megalázó volt, hogy nem mondhatok nemet. Ki is léptem a kapcsolatból azóta, nem bírtam elviselni.

Tudod nem csak az a nemi erőszak amikor a nő visít meg kapálózik, te meg lefogod, hanem az is ha a lelkét tartod fogva. Amikor addig piszkálod amíg rá nem bólint, az nem valódi beleegyezés. Az nem az ő valódi, eredeti akarata, csak a tiédet tükrözi vissza, mert ráerőszakoltad.

2023. nov. 30. 23:10
 17/37 anonim ***** válasza:
0%
Ha erőszak lenne, elhagyna. Élvezi. Baxd keményen! És szólítson úgy: "apuci"!!!
2023. nov. 30. 23:11
 18/37 anonim ***** válasza:
97%

De, ez erőszak.

Az erőszakot nem úgy kell elképzelni, hogy fizikailag lefogod és durrbele. Lásd be, egy fizikailag ellenálóó nőbe nem olyan egyszerű ám beküldeni a lompost.

Sokkal inkább valamilyen kényszerítő tényező az ami miatt hagyják magukat, nem ellenállnak. Ez persze gyakran kés vagy kilátásba helyzett verés, de gyakran verbálisan megy az egész, gyakorlatilag az akaratuk megtörése a cél.

Márpedig az, hogy nem fogadsz el nemleges választ, kineveted amikor ellenáll, az bizony pontosan ez a kategória. Mondjuk eleve tényleg elég gci lehetsz, ha kiröhögöd a saját csajodat ha ő megpróbál ellenkezni amikor te épp az akaratodat kényszeríted rá....

Ez erőszak, mégpedig nagyon gusztustalan.

F30

2023. nov. 30. 23:14
 19/37 A kérdező kommentje:

18-as

Ez már nekem is sok lenne.

A "mindig" szót meg csak idézőjelben használnám akkor, mert csak egyszer engedte oda, többször nem, de mindig eljátszom ezt vele, és igazából nem szándékozom oda erőszakosan betenni, de élvezem ahogy sikítozik. :D

Ő is élvezi, ez biztos, különben nem mosolyogna közben, meg szerintem már ledurrantott volna.

2023. nov. 30. 23:19
 20/37 anonim ***** válasza:
97%
Az exem is ezt jàtszotta velem. Évekig. Igaz, nekem csak a hagyományos szexet erőltette, de annyira nem figyelt rám, annyira nem kívántam, hogy az valami borzalom. És akkor mi volt az amivel gyanúsított? Hogy megcsalom. Nem, nem léptem félre, csak ugyanilyen önző pöts volt, mint te. Egy egy ilyen cirkusz után mondtam, hogy jó, csináljad, csak essünk túl rajta. Azt mutattam, hogy élvezem, pedig rohadtul nem élveztem semmit se benne, csak azon rimánkodtam, hogy legyen minél hamarabb vége. Igen, ez nemi erőszak. Nem jelentettem fel az exemet, mert a végén már csak szabadulni akartam tőle és takarodjon az életemből. Nagyon durva traumákat okozott nekem ezzel, évekig képtelen voltam a hagyományos szexre is. Stresszeltem, fájt, teljesen összeszűkültem minden behatolás előtt. Gyűlöltem a szexet, gyűlöltem a testemet is. A férjem volt az, aki a kapcsolatunk elején 2 év alatt tudta bennem ezt a gátat feloldani. Benne volt elég kitartás és türelem. Szóval, ha jót akarsz a párodnak vagy befejezed ezt az egészet, vagy keresel egy olyan nőt, akivel passzoltok szexuálisan. Ezzel a viselkedéssel a jelenlegi párod szexualitását tiprod porrá. És ez rohadtul nem vicces...
2023. nov. 30. 23:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!