Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más férfi is ennyit telefonál,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más férfi is ennyit telefonál, ír az anyukájával?

Figyelt kérdés

Párommal fél éve vagyunk együtt. 3 hónapja költözött hozzám. Azóta mindennap ír, hívja az anyja. Ha párom elfoglalt és mondja az anyjának, hogy nem ér rá, megsértődik, hogy miért rázza le. Ezzel kezdődik a reggel és záródik az este. Nem egy alap beszélgetés van köztük, hogy mi történt aznap, vagy hogy van a másik. Hanem semmitmondó, tényleg a semmiről történő beszélgetés, hülyéskedés. Műtötték a párom és ki volt akadva, hogy utána hozzám jön haza és nem hozzá, mert ő nem szereti ha nincs mellette ha ilyen történik.

Vagy például nyaralni voltunk és alig értünk oda a szállodába, már videózta és küldte az anyjának a szállást.

Nagyon jól elvagyunk a párommal, sose szerettem ennyire senkit, mint őt. Nem nevettem, viccelődtem senkivel ennyit, mint vele.

23/F a párom.

2023. nov. 30. 11:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
71%
A párodnak kéne leállítani és nem, nem normális amit csinál az anyja.
2023. nov. 30. 14:00
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt mondjuk, hogy nem normális, változik a dolog?
2023. nov. 30. 14:04
 23/27 anonim ***** válasza:

A párod anyukája rátelepedik a szabadidejére. Nyaralás alatt nem telefonálni kell, hanem pihenni, szórakozni. Majd mesél, ha visszaérkeztetek.

Bőven elég egy megérkeztünk üzenet az első napon.

2023. nov. 30. 14:04
 24/27 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy nem normális, de szerettem volna meggyőződni, hogy nem csak én reagálom túl és más is így gondolja. Ezután könnyebben merem ezt megemlíteni neki.
2023. nov. 30. 15:16
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Ne csak megemlítsd, hanem mond el neki őszintén ami zavar! Lehet hajlana a kompromisszumra, hogy visszább vegye ezt a dolgot a kedvedért, de ha nem változtat, akkor felesleges erőltetni későbbiekben is. Mert csak felesleges konfliktus lesz, ezt egy egyszeri komoly beszélgetéssel meg lehet oldani. Ha viszont nem változtat vagy útnak engeded vagy elfogadod úgy ahogy van. Azért ha jól érzed magad vele, és jól is bánik veled, és őt érzed az “igazinak” akkor nem valami óriási problémáról van szó. Már bocsi de ha ordítozna veled vagy megcsalna vagy stb. az lenne valódi probléma, nem az hogy napi 2-3 szor 10 percet beszél valaki mással is. Akkora gond, hogy nyaraláson videót küldött? Ha ez neki fontos volt nem fért bele az egész napba? Teljesen érthető mi zavar de ugyan akkor túl is van reagálva.
2023. dec. 1. 00:00
 26/27 anonim ***** válasza:

Nekem is szoros volt a kapcsolatom anyummal, amíg párom nem költözött ide. Mi igazából maradtunk együtt lakva is. Mindig első vagy első 3 között jeleztem neki eseményeket és egyik párom sem tulajdonított ennek problémát. Most történt kisebb hátralépés, ahogyan párom ideköltözött. Külön ellátásra is kerültünk, párommal kettőnknek többnyire én főzök. (Saját rostos étrendem miatt.)

Viszont problémát a sértődésen és a kórházi sztorin én is érzek.

35/F

2023. dec. 2. 22:06
 27/27 anonim ***** válasza:
27%
Aki anyuci kedvence volt az nem igazan fog kikeveredni belole joval idosebb korara sem. Az anyja mindig fogta a kezet.. akiknek nincsennek szulei joval lazabbak , nincs unnepi ,csaladi, rokoni menetel , nincs kotelezo jofejkedes ..
2023. dec. 3. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!