Miért van az, a felnőtt férfi ,,anyuci pici fiának” titulálva, akinek jó kapcsolta van az édesanyjával?
Tudom, hogy nagyon sok olyan férfi van, akit az anyja felnőttként is irányít, de itt most azokra a férfiakra gondolok, akiknek van saját életük ès az anyjának is ugyanúgy megvan a saját élete csak jól kijönnek egymással.
Sokszor látom, azt ezen az oldalon, hogy már az is gáz, ha egy férfi pár naponta beszél 10 percet az anyjával. Vagy mondjuk az anyja már öreg ès elmegy neki segíteni össze vágni a tűzifát.
Az persze teljesen oké, ha egy nő meg elmegy vásárolgatni az anyjával mert az anyja lánya program az menő, viszont néha az érzem, hogy a legtöbb nő azt várja el a párjától, hogy konkrétan felejtse el az édesanyját.
És ezt nőként írom. Nálunk alap, hogy tartjuk a kapcsolatot a szüleinkkel, segítünk nekik. Meg se fordult még a fejemben, hogy ezért csesztessem a páromat, mèg akkor sem, amikor összekaptak valamin anyósommal. Azon voltam, hogy rendezzék a dolgokat.
Én se értem ezt a jelenséget, bár dettó ezt látom, a nőknél megszokott a napi kapcsolat, telefon, véleménykérés, közös programom, amivel amúgy nincs baj szerintem, de igen, ha a férfinek is szoros kapcsolata van a szüleivel, az anyuci pici fia.
Nekem amúgy nagyon jófej-jószívű anyósom van, én is nagyon szeretem, a férjemnek szoros vele a kapcsolata, van, hogy naponta-kétnaponta telefonálnak vagy videóhívásoznak pár percet, pláne, mióta gyermekünk is van. Engem nem zavar, én is szívesen beszélgetek anyósommal, inkább ilyen kapcsolatban lennék anyámmal, mint olyan semmilyen, amilyen van, hogy nem is beszélünk már.
De ettől függetlenül az én férjem sem anyucipicifia, bár anyósom sem a beledumálós típus, ha valami nem tetszik a férjemnek, simán rászól mondjuk.
Én igazából példaértékűnek tartom a kapcsolatukat, nincs beledumálás egymás dolgába, de mindig megosztják, ha történik velük valami.
Ez teljesen normális. Nálunk is jóban van az anyám az anyósával.
Sőt! Ez lenne a normális.
#4 ma a gyakori, holnap a világ!!
egy feminista libsi
"Véletlenül sincs olyan a gyakorin, aki abba köt bele, hogy pár naponta (nagyon idős egyedülálló esetén naponta) beszélnek pár percet, és elmegy segíteni, ha kell. Ilyen hozzászólást te nem tudsz belinkelni"
Hát azért én olvastam már itt ilyet jó pár alkalommal.
5!
A ti véleményetek nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!