Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért van az, a felnőtt férfi...

Miért van az, a felnőtt férfi ,,anyuci pici fiának” titulálva, akinek jó kapcsolta van az édesanyjával?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nagyon sok olyan férfi van, akit az anyja felnőttként is irányít, de itt most azokra a férfiakra gondolok, akiknek van saját életük ès az anyjának is ugyanúgy megvan a saját élete csak jól kijönnek egymással.

Sokszor látom, azt ezen az oldalon, hogy már az is gáz, ha egy férfi pár naponta beszél 10 percet az anyjával. Vagy mondjuk az anyja már öreg ès elmegy neki segíteni össze vágni a tűzifát.

Az persze teljesen oké, ha egy nő meg elmegy vásárolgatni az anyjával mert az anyja lánya program az menő, viszont néha az érzem, hogy a legtöbb nő azt várja el a párjától, hogy konkrétan felejtse el az édesanyját.

És ezt nőként írom. Nálunk alap, hogy tartjuk a kapcsolatot a szüleinkkel, segítünk nekik. Meg se fordult még a fejemben, hogy ezért csesztessem a páromat, mèg akkor sem, amikor összekaptak valamin anyósommal. Azon voltam, hogy rendezzék a dolgokat.

2023. márc. 4. 18:06
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

6: Direkt azzal kezdtem, hogy nem arra az esetre gondolok, amit felhoztam példának.

Amúgy meg olvastam, már nem egyszer olyat, hogy a férfi nem vált le anyuciról, mert nèhany naponta beszélnek telefonon.

2023. márc. 4. 20:08
 12/28 anonim ***** válasza:
36%
Mondjuk simán lehet, hogy így van, mert a nőknek semmi nem jó.
2023. márc. 4. 20:11
 13/28 anonim ***** válasza:
38%
Azt csodálom, én naponta órákat ülök a gyakorin, és nem olvastam ilyet. Senki nem kárhoztat senkit azért, mert röviden szóbaáll a szüleivel.
2023. márc. 4. 20:13
 14/28 anonim ***** válasza:
78%

Én is sok ilyet olvastam. Szerintem ha az anyja nem iranyitgatja, de persze elmondja a velemenyet, meg ad tanácsokat barmibe, ez tök helyén való, ahogy az is, ha nagyon szereti ah anyukajat. Szerintem egy gondoskodó anyukát meg kell becsülbi, es tok jó, ha egy fiúnak/férfinak van ilyen anyukája, elfogadja ha talál egy nőt aki mellett boldog a fia stb stb, de attól h boldog őt sem felejti el, ez szerintem nagyon jó. Ezt írom fiatal jelenleg szingli nőként. Szóval a valaszba nem befolyásol h van e pasim. Szóval szerintem ez nem anyuci kicsi fia kategoria.

Viszont sajnos tényleg vannak olyan pasik akik totál önállatlanak es mingha csak azert lenne nőjük, h az anyja helyett a nő legyen az anyjuk, meg nem is tudom. Vgy a nő mellett akkor is gyámoltalan és nem is tudom leírni. Szóval nincs élete a ferfinak, megis ugy akar maga mellé nőt is.

Bocsi ha felhaborodik vki, de szerintem legyen a ferfinak es nőnek is sajat elete, meg legyen közös életük is.

2023. márc. 4. 20:26
 15/28 A kérdező kommentje:
13: Nem csak a gyk-ra gondolok itt. Munkahelyemen is panaszkodnak azért kolleginák, hogy a párjuk elmer menni, fát vàgni a 75 éves özvegy anyjához. Vagy mert a mama érdeklődik telefonon az unoka felől nèhàny naponta.
2023. márc. 4. 20:51
 16/28 anonim ***** válasza:
79%
A mamával biztos a menynek kell csevegnie, aki őt utálja. Én is utálnám.
2023. márc. 4. 20:54
 17/28 anonim ***** válasza:
64%

Hatos, miért kellene csak a nagyon idős egyedülálló szülővel naponta beszélni? Vagy miért kellene röviden kapcsolatot tartani?

Szerintem normális esetben ezek normálisan működnek. A szándék a lényeg, úgy vélem.

2023. márc. 4. 21:08
 18/28 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem semmi baj nincsen azzal,ha felhívja,találkozik vele és segít neki a saját fia hiszen az anyja.Itt azzal van a baj,ha tényleg anyuci pici fia és nem lép ki az anyukája árnyékából.
2023. márc. 4. 23:06
 19/28 anonim ***** válasza:
55%
Én pedig azt látodm, hogy hiába nő, vagy akár férfi az illető, a legjobb ha a családját kb eldobja lexarja őket. Ezt várják egymástól a felek. Na most milyen alapon? Oké, egy család lesznek ők ketten plusz a gyerek, abba nem szólhat igazán senki, de attól a szüleink a szüleink maradnak
2023. márc. 5. 07:57
 20/28 anonim ***** válasza:
91%

Nem azzal van a baj, amikor néhány naponta beszélnek, elmegy meglátogatni, ez tök normális.

A probléma ott kezdődik, amikor

- naponta félórákat beszélgetnek

- a legalapabb dolgokban is anyuci véleménye az első - akár párkapcsolati témában

- minden második hétvégén kötelező! családi ebéd (mintha egy felnőtt párnak nem lenne más dolga is esetleg)

- anyuka sofőrnek használja a gyerekét, értsd bármikor pattanni kell, akár este, akár reggel, hétvégén, stb > így tervezni sem lehet egy hétvégi programot pl

2023. márc. 5. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!