Mit gondoltok.?
Figyelt kérdés
Sziasztok, anyósom egyik házában lakunk a párommal. Apukája pedig alatunk egy másik lakásban. A párom anyukája Apukája már nincs együtt viszont csak anyosome az egész ház. Apósom egyik nap mikor nemvoltunk otthon be jött a lakásba ami nem volt zárva. Kiakadt h kupi van és azt mondta koltozek el. Abban igaza van hogy kupi volt és az csak a mi felelősségünk hibának. Viszont én teljesen ki akadtam hogy hogyan miként mert be jönni. Én fizetek ott igaz kevesebbet mint egy alberletbe. De így úgy érzem nulla magán szféra illetve ott van a lakásban egy csomó pénz. Mi van ha eltunik ki vállal érte felelősséget ha netán eltunik...2023. máj. 6. 16:24
1/17 anonim válasza:
Azt mondták menj, akkor csomagolj és menj. Azonnal.
2/17 anonim válasza:
Akié a tulajdonjog, ha jól értem, anyósodé, neki van joga téged onnan kitenni. Apósodnak, ha nincs sem tulajdoni, sem haszonélvezeti joga, nem rendelkezhet, és be sem mehet az engedélyetek nélkül.
3/17 anonim válasza:
Ha ez jogi kérdés, akkor már rég rossz. Az is, hogy ezt nem a pároddal beszéled meg, hanem ide írod ki.
4/17 anonim válasza:
Apósod a maga házából tehetne ki, de nem a máséból. Ezután zárjátok a lakást, őt meg sz...játok le magasról.
Ha anyós őt tenné ki a lakásából a kavarása miatt, akkor gondolom nagyon meglepődne.
6/17 A kérdező kommentje:
Hát igazából anyós apos jó viszonyban vannak. Persze mint írtam is nem szép dolog tőlünk sem. De most hetente felfog járni körül nézni
2023. máj. 6. 20:05
7/17 anonim válasza:
B+, és miért nem tudjátok ezután zárni a lakásotokat??????
Ha erre képtelenek vagytok, akkor meg is érdemlitek a sorsotokat.
Micsoda család az, ahol a felnőtt, együtt lakó párnál körletellenőrzést tart hetente egyikük szülője?
8/17 A kérdező kommentje:
És mi lesz ha zárom? Cseréljem le a zárat vagy mi?
2023. máj. 6. 20:40
9/17 anonim válasza:
Na ácsi, neked ott nincs jogod. Ha azt mondta menj, akkor menj!
Zárat cseréltetni nem cseréltethetsz, mert se tulajdonjogod, se haszonélvezeted nincs a lakáshoz, gyakorlatilag és jogilag csak egy megtűrt személy vagy ott!
Költözzetek albérletbe, vagy vegyetek saját lakást!
10/17 A kérdező kommentje:
9. Párom nem igazán hajlik e felé. Már beszéltem vele de szerinte úgy is abba hagyná egy idő után. Én meg nem szeretném ha minden héten itt nézelődne
2023. máj. 6. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!