Mit gondoltok.?

Figyelt kérdés
Sziasztok, anyósom egyik házában lakunk a párommal. Apukája pedig alatunk egy másik lakásban. A párom anyukája Apukája már nincs együtt viszont csak anyosome az egész ház. Apósom egyik nap mikor nemvoltunk otthon be jött a lakásba ami nem volt zárva. Kiakadt h kupi van és azt mondta koltozek el. Abban igaza van hogy kupi volt és az csak a mi felelősségünk hibának. Viszont én teljesen ki akadtam hogy hogyan miként mert be jönni. Én fizetek ott igaz kevesebbet mint egy alberletbe. De így úgy érzem nulla magán szféra illetve ott van a lakásban egy csomó pénz. Mi van ha eltunik ki vállal érte felelősséget ha netán eltunik...

2023. máj. 6. 16:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
67%
Csomagol, költözik, problem solved.....
2023. máj. 6. 23:42
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Költözz el! Azonnal. SOHA SENKITŐL nem tűrném el, hogy bemászkáljon hozzánk.Amennyiben a párom nem partner ebben, akkor mennék nélküle, de utána neki sem kell keresnie.
2023. máj. 7. 20:44
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem kell elköltöznöd. Nektek anyósod ugyanolyan szívességet tesz azzal, hogy ott lakhattok, mint az apósodnak. Apósodnak egyáltalán hogy van kulcsa a ti lakásotokhoz?

Én a helyedben tudod mit csinálnék? Beletörném egészen véletlenül a kulcsot a zárva és az új kulcs ól csak pont kettő lenne, ami neked és a párodnak elég.

2023. máj. 7. 20:58
 14/17 anonim ***** válasza:
13* most olvasom, hogy nem volt zárva. Ezentúl zárd! Te sem járkálsz nála, ő se járkáljon csak úgy nálatok.
2023. máj. 7. 21:01
 15/17 A kérdező kommentje:
Mint kiderult anyos megkerte hogy neha nézzen körül. En ettől függetlenül szomorúnak tartom hogy egyből költözzön el. Nem nekem mondta hanem a páromnak sirva hívott fel. Szerinte evvel csak megijeszteni akarta es csak ideges volt...
2023. máj. 8. 00:07
 16/17 anonim ***** válasza:
Na most buktattad le magad. A kérdésben még neked kellett elköltözni, most már a párodnak. Menj inkább futni, ne itt ingereld a népet!
2023. máj. 8. 06:31
 17/17 anonim ***** válasza:
A lakásban ott van egy csomó pénzt, de tárva-nyitva volt minden. Ki vállal érte felelősséget? Te, amiért nem csukod az ajtót.
2023. máj. 8. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!