Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfi is ennyit telefonál, ír az anyukájával?
Párommal fél éve vagyunk együtt. 3 hónapja költözött hozzám. Azóta mindennap ír, hívja az anyja. Ha párom elfoglalt és mondja az anyjának, hogy nem ér rá, megsértődik, hogy miért rázza le. Ezzel kezdődik a reggel és záródik az este. Nem egy alap beszélgetés van köztük, hogy mi történt aznap, vagy hogy van a másik. Hanem semmitmondó, tényleg a semmiről történő beszélgetés, hülyéskedés. Műtötték a párom és ki volt akadva, hogy utána hozzám jön haza és nem hozzá, mert ő nem szereti ha nincs mellette ha ilyen történik.
Vagy például nyaralni voltunk és alig értünk oda a szállodába, már videózta és küldte az anyjának a szállást.
Nagyon jól elvagyunk a párommal, sose szerettem ennyire senkit, mint őt. Nem nevettem, viccelődtem senkivel ennyit, mint vele.
23/F a párom.
A párod nehogy oda adja a kulcsot erre már van precedens is a gyakorin és nem volt jó vége.
Nehezen tudja elengedni a kezét de ezt meg kell tenni. A pároddal is beszélni kellene erről, hogy kicsit fogja vissza a túlbuzgó anyukát.
Szerintem van ennek egy mértéke.
Az én férjem is mindennap beszél az anyukájával videóchaten vagy telefonon pár mondatot, hogy kivel mi történt, van, hogy kimarad 1-1 nap, de azért jellemzően beszélnek. Meg én is, mert szeret az anyósom, amilyen anyám helyett anyám. A férjem amúgy szereti az anyukáját, jó a kapcsolat nagyon.
De(!) nem egész nap beszélnek, hanem napi egyszer, meg nincs sértődés belőle, ha nem érünk rá, nem tudunk beszélni. Nem kell rohanni mindenne egyből felhívni.
Szóval, szerintem az, hogy mindennap felhívja az anyukáját, mert jó a kapcsolat, az normális, a sértődés, alárendelődés az nem. Amúgy bár ilyen anyám lenne, akit mindennap felhívhatnék.
A barátnőim, akik jóban vannak az anyjukkal, ők is mindennap beszélmek velük. Csak ugye ez úgy szokott lenni, hogy a feleségek a saját anyjuknak a fenekében vannak, de a férjüktől elvárnák, hogy ritkítsa meg a kapcsolatot, különben anyuci-pici fia.
Semmi, csak a megfelelési kényszeres csajok aggódása, anuka mit kavar a háttérben megint....
Csajoknak ott vannak a kidobott, rosszindulatú barátnők, a pasiknak meg anuka.
Szívás ez a párkapcsolatosdi.
Szerintem embere válogatja.
Nekem is van olyan rokonom, akivel naponta beszélek.De igazából azért, hogy mi van vele, hazaért-e,stb.
Párom az anyjával beszél naponta, bár szerintem az ő anyja pont ugyanez, mint a párodé.
Agyon aggódja, meg túlzásba viszi a szülő szerepet, közben meg a gyereke már felnőtt.
Szerintem ennek is van egy egészséges határa.
33/F
#16-os értem amit írsz és amit leírtál szerintem is rendben van 1 telefonhívás. Én a napi több telefonhívásról, állandó írkálásról. Bárhol vagyunk küldeni kell az anyukának én erről beszélek.
Én az én esetemre vagyok kiváncsi, hogy ki mit gondol róla, nem pedig arról, hogy 1x 1 nap felhívjuk a másikat.
Az “adjatok kulcsot majd én kitakarítok” a biztos útja a párkapcsolatok tönkretételéhez.
Eszembe se jutna elmenni a fiamhoz takarítani. Max ha hosszú ideig beteg lenne. De mi nem beszélünk napi szinten. Viszont ha elutazik, akkor egy “megérkeztünk” üzenetet szeretek kapni.
Teljes mértékben érthető, hogy elég egy “megérkeztünk” üzenet, hogy megnyugodjon a másik fél.
Viszont ez nálunk nem merül ki sajnos ennyiben. Elkezd neki teljesen más dolgokról is írkálni, rosszabb esetben hívni is. És nem tartja tiszteletben, hogy kikapcsolódni mentünk oda, nem a telefonon lógni és mással foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!